Dibala dao gol, odbio još jednu ponudu, ostale dve opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.08.2019.
21:50
Izvor: Sportske.net

Argentinac danas u timu, nosio čak i kapitensku traku, ali ono što je sigurno, nećemo ga gledati u PL.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Paulo Dibala je danas igrao utakmicu za Juve, čak dao gol u pobedi protiv Novare. Nižerazredni klub iz susednog grada nije bio baš rival za merenje, ali Juventus je malo trenirao, ovog vikenda će igrati protiv Atletika i imati mnogo jaču proveru.

Ono što je sigurno, do sutra popodne Dibala neće napustiti klub. Naime, on je odbio još jednu ponudu, tačnije tražio je Totenhemu veliki novac, "Pevci" nisu mogli da ispoštuju zahtev, kao i u slučaju Junajteda ostalo je i pitanje kupovine marketinških prava i provizije za menadžere, pa od transfera nema ništa.

Dakle, Dibala neće u Englesku, a videćemo šta će Juve uraditi.

Nadaju se da bi mogla da stigne ponuda PSŽ, ako prodaju Nejmara, ali oni neće platiti više od 60 miliona, Juventus traži 80 sa bonusima.

Uz to, Inter i dalje nudi trampu, Ikardi za Dibalu, ali Juve to kategorički odbija. Čak smatraju i da ako Dibala želi da pređe, Inter treba da doplati 30 miliona.

Sa druge strane Argentinac neće na "Meacu", pa kako sada stvari stoje, ostale su dve opcije, nastavak karijere u Juventusu ili odlazak u Pariz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 08.08.2019
06:32

Za Bernadeskog i Kostu ima mjesta, a Dibala je za njih klasa.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 07.08.2019
23:33

Sprema se trampa Dibala - Ikardi , jos jednom Marota pokazuje ko je ko ! Lukaku - Dibala , inter konkurent za Scudeto

avatar
johny_Juve
Friday, 09.08.2019
11:39

Ma nisu ovi ludi da to dozvole. Ja kontam da ce da skupe jos malo love i da kupe Icardia od Intera, ostavili su im Lukakua da se tese o opet ce da deru gde stignu

avatar
Karambol
Wednesday, 07.08.2019
23:08

Najbolja bi bila trampa Ikardi-Dibala, Inter bi bukvalno imao napad iz snova sa Lukakuom Dibalom i Lautarom.. Formacija 4-3-1-2 Handanovic Godin Skriniar Asamoah Lazaro Sensi Barela Vidal Dybala Lukaku Lautaro

avatar
The_Matrix
Wednesday, 07.08.2019
22:58

Inter je dovodjem Lukakua preuzeo sve konce u svojim rukama. Marota je porucio Dibala ili da plate cenu koju Inter trazi. Tih 30 mil mogu da sanjaju

avatar
Boran83
Wednesday, 07.08.2019
22:09

Dibla trazio Totenhemu 300 hiljada funti nedeljno a Hari kejn ima 250 hiljada nedeljno. realno ostaje u juventusu jer Dibala nece u inter A ikardi je rekao da je sada kasno cak i za Juventus. A i voleo bih da vidim kako bi izgledalo Lukaku i Ikardi zajedno u napadu barem jednu utakmicu u seriji A.

avatar
ForzaJuve
Wednesday, 07.08.2019
22:05

Inter ako dovede Lukakua, mora da proda Ikardija. Tako da Dybala tamo neće. Možda samo Ikardi krene u suprotnom smeru, ako Juve proda Mandžu i Higuaina.
Samo još taj PSG da preživimo i da gledamo što duže Dybalu sa trakom oko ruke u Juventusu!

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 07.08.2019
23:18

Da da samo se zavaravaj Inter ne mora da proda Ikardija, sad Inter moze da postavi svoje uslove jer sutra Lukaku i definitivno postaje igrac Intera, sad Inter moze da postavi svoje uslove i ne gori mu pod ogama da mora da proda Ikardija za neku sicu, oni su prodli veceras Pusasa za 10 mil, sl sezone dobijaju jos 18 za Pinamontija od Genove, sto se tice minusa za Barelu to ce da nadoknade preko prodaje Naingoana kojeg ce verovatno da isplati Kaljari, sto se tice prelaznog roka nije jos gotov a Inter ima jos igraca koje ce da proda, bez brige minus ce da nadokndai do karaja prvog septembra. Dibala ili nista, neka ga ubede da predje U inter ili ce ostati bez Ikardija