Di Marija sleteo, medicinski pregled u toku!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 25.08.2014.
13:42
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji javili su da je Argentinac doputovao u Mančester i da bi trebalo da je u ovim trenucima na medicinskom pregledu pred potpis sa Junajtedom.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Anhel Di Marija je na medicinskom pregledu u ovim trenucima. Ako sve bude u redu, a gledajući Di Marijinu fizičku spremu i partije prethodnih meseci, nema razloga da ne bude tako, Argentinac bi već danas trebalo da ozvaniči saradnju sa Mančester Junajtedom.

Transfer Di Marije koštaće Junajted oko 64 miliona funti, što je jedan od najvećih transfera u istoriji Premijer lige.

Od Di Marije se očekuje da odmah podigne nivo Mančester Junajteda i vrati ih na pravi put posle očajnog starta i samo jednog boda iz dva meča protiv rivala za koje se ne očekuje da će biti plasirani u gornjem delu tabele.

Ukoliko Van Gal ne odustane od svoje formacije, Di Marija bi mogao da se nađe u ulozi levog spoljnog igrača i da pokriva čitavu stranu duž aut linije, ali mogao bi da igra i centralnog veznog koji je najbliži levoj aut liniji.

Videćemo kakva su razmišljanja Van Gala na sledećoj utakmici Junajteda. Ono čemu se nadaju navijači "Đavola" je da će dolazak ovakvog igrača doprineti da tim pobedi na narednih nekoliko mečeva na suvi kvalitet pojedinaca, a da će timska igrati polako dolaziti kako sezona odmiče...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke