DESET klubova želi Marka Grujića!? Koliko mu je porasla cena od odlaska iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Sjajnim igrama u Herti srpski reprezentativac postao meta brojnih evropskih klubova.

Epa/Hayoung Jeon
Epa/Hayoung Jeon

Povezane vesti

Odlazak iz Liverpula na pozajmicu u Hertu bio je pravi potez koji je Marko Grujić jesenas napravio.

Sjajno se snašao u klubu iz Berlina i da nije bilo one povrede u finišu prvog dela sezone, utiak bi bio još bolji. U Herti su oduševljeni njegovim igrama i na sve načine pokušavaju da ga zadrže, da li kroz još jednu pozajmicu, ili eventualni otkup ugovora od Liverpula.

Ipak, nemački ''Bild'' podseća da je Grujićeva cena sada porasla na 12 miliona evra, što je za pet više u odnosu na period od pre tri godine, kada je iz Zvezde prelazio u Liverpul.

To, međutim, ne sprečava čelnike Herte da već sada počnu pregovore o kupovini Marka Grujića. Isti izvor navodi da je ''na marginama'' Kup utakmice između Herte i  Bajerna pre tri dana došlo do ''tajnog sastanka'' menadžera Herte Mihaela Preca i sportskog direktora Liverpula Majkla Edvardsa koji je pratio pomenutu utakmicu.

''Igrao je neprimetno protiv vrhunskog protivnika, da li to pomaže Herti da ga zadrži'', pita se ''Bild'' u svom tekstu.

Takođe, još jedna zanimljiva informacija kruži danas evropskim sportskim medijima, a po kojoj je za Grujića u ovom trenutku zainteresovano čak 10 klubova koji bi ga doveli na pozajmicu od početka sledeće sezone.

On bi, navodno, rado ostao u Herti, ali pod uslovom da tim iz Berlina obezbedi učešće u Evropi naredne sezone. To je u ovom trenutku prilično neizvesno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke