Deset golova na tri meča, kako će Fulam rešiti defanzivne probleme?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" su očajno otvorili sezonu.

EPA-EFE/Will Oliver / Pool
EPA-EFE/Will Oliver / Pool

Povezane vesti

Prvo ih je Arsenal pregazio na otvaranju, što je moglo da se oprosti ekipi Skota Parkera.

Potom su izbegli blamažu od Lidsa, gubili su sa 4:1, ali su uspeli da se vrate i finišu utakmice na "Eland roudu" je obećavao, sa dva gola su spasili obraz i potencijalno najavili bolje dane.

Ipak, usledio je još jedan težak poraz na "Krejven Kotidžu", Aston Vila je slavila na stadionu Fulama sa 3:0, moglo je da bude i ubedljivije.

Jasno je da je odbrana najveći problem, čini se ipak da im nedostaje i kreativnosti i kvaliteta u veznom redu.

Ipak, treba najpre da reše zadnju liniju, imaju nekoliko opcija.

Iako se pričalo o talentovanim fudbalerima poput Marlona iz Sasuola i Žan-Klera Todiboa iz Barselone, čini se da su u klubu iz Zapadnog Londona shvatili da su im potrebni defanzivci koji su navikli da igraju na ovom nivou ostrvskog fudbala.

Tako su svoju pažnju preusmerili ka dvojcu iz Premijer lige, naime, zainteresovani su sa Skota Dana iz Kristal Palasa i Rajana Beneta iz Vulverhemptona.

Benet je prošle sezone bio na pozajmici u Lesteru, vratio se na "Molino", ali je teško poverovati da će za njega biti mesta, pa je odlazak realna opcija.

Što se tiče iskusnog Dana, ušao je u poslednju godinu ugovora i Palas je voljan da ga proda do kraja prelaznog roka.

Baner 4

Nije ni to sve, u klubu razmišljaju i o Kregu Dosonu iz Votforda, a želja je i Ben Godrfi iz Noriča, mada je utisak da će se teško dogovoriti sa upravom "Kanarinaca", koja traži veliki novac za njegove usluge.

Todibo ne želi na "Krejven Kotidž", dok pomenuti Marlon nije prošao lekarske preglede, pa su se u klubu okrenuli ka domaćim igračima, što se zaista čini kao daleko bolja opcija.

Da li će pojačavati i ostale linije tima, videćemo, postigli su tri pogotka protiv Lidsa i pokazali da zahvaljujući Mitroviću imaju određeni kvalitet u napadu, ali je odbrana katastrofalna, ostalo je oko nedelju dana do kraja prelaznog roka, videćemo da li će uspeti da zakrpe sve rupe, jer im se ne piše dobro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 30.09.2020
03:51

Nek Guardiolu za savjet pitaju

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
17:10

Ma da im stignu Oblak Upamecano i VVD ipast ce jednostavno su najlosija ekipa u ligi, bolje im je da bezveze ne trose novac...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 29.09.2020
16:51

Koji bre Mitrovic, on je igrao u svim utakmicama koje su izgubili i sta je doprineo taj nas spice“ igrac koji je pokretljiv kao sifonjer?

avatar
Le Tissier
Tuesday, 29.09.2020
12:52

Pa sta su mislili? Odbrana im je prakticno nepromenjena od prethodnog ispadanja.