Derbiji otvorili oči, Junajted doneo odluku oko Pogbe? Ovo su opcije kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.12.2019.
10:11
Izvor: Sportske.net

Čini se da polako preovladava mišljenje da postoji način da se situacija rasplete na obostrano zadovoljstvo...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba bi trebalo da se oporavi u narednim danima, već nekoliko meseci je van terena, a većina veruje da će Solskjer morati da bude pažljiv i da bi Francuz mogao da poremeti harmoniju nastalu posle dve derbi pobede u proteklih sedam dana.

Fred igra odlično, pokazuje da je na putu da izbriše epitet promašene investicije, a MekTominaj izrasta u igrača od poverenja.

Kako će se uklopiti Pogba kada se oporavi, videćemo, ali iz kluba cure priče da će pokušati da ga prodaju, verovatno na leto.

Francuz ulazi u poslednje dve godine ugovora, tačnije poslednju, ali će Junajted jednostrano aktivirati klauzulu na još jednu sezonu.

Pogba koji zarađuje nešto manje od 300 000 funti nedeljno je odbio da razgovara o novom ugovoru, spekuliše se da želi da napusti PL i pređe u Real, ili se vrati u Juve.

Problem je cena, oba zainteresovana kluba neće platiti više od 120 miliona evra, "Đavoli" žele tridesetak više, Madriđani pokušavaju da ubace Rodrigeza u posao. Junajted mora da vodi računa o Rajoli, on je ključ za dolazak super-talentovanog Halanda, ako ne puste Pogbu, suočavaju se sa pretnjom da će kontroverzni menadžer odvesti Norvežanina u Juve.

Što se veznog reda tiče, ako ode Pogba, dve glavne mete su De Bek iz Ajaksa i Saul Nigez iz Atletika. Pogbin odlazak u Real bi De Beku zatvorio vrata Španije, dok kapiten Atletika već duže vreme figurira kao kandidat za odlazak u najveće klubove, htela ga je Barsa, pojavljivao se Siti, ali čini se da bi u Junajtedu mogao da dobije najbolje uslove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nudzeim1983
Wednesday, 11.12.2019
21:05

Pogba iza napadaca i rjeseno
Lingard klupa

avatar
mrancic
Wednesday, 11.12.2019
19:01

Prodati i za 120 mil i dodati i kupiti vezistu i špica.A ima i šta da se proda još: Mata,Džons,Matić....

avatar
Marko HM
Wednesday, 11.12.2019
18:42

Samo da ga se otarase, po mogućstvu, što pre!

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 11.12.2019
15:43

Fred igra odlično? Pa da li ste vi normalni, prestanite pisati takve gluposti.
Ako ne puste Pogbu, suočavaju se sa pretnjom da će kontroverzni menadžer odvesti Norvežanina u Juve? Pa dazaba kad mu Juve ne moze ponuditi sta MU i igrac sam zeli u PL a ne u Seriju A. Dolazak Saula ili bilo kojeg drugog veznog nema veze sa odlaskom Pogbe i Koke je kapiten a ne Saul.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 11.12.2019
13:27

Nije ni cudo sto su cene fudbalera otisle u nebo kada za Freda moze da se kaze da igra odlicno. Izgleda da se gleda samo zadnjih 10 dana, a ako ne daj Boze neko mesec dana odigra solidno odma 100 miliona.