Derbi Severnog Londona za štopera!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.01.2020.
16:40
Izvor: Sportske.net

Murinjo i Arteta zainteresovani za istog fudbalera.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako prenose engleski i španski mediji, Arsenal i Totenhem žele u svojim redovima štopera Hetafea Đenea Dakonama.

Togoanac ima 28 godina, u Hetafe je stigao leta 2017. godine za 2,5 miliona evra iz Sent Trudena, a sada bi karijeru mogao da nastavi u Engleskoj.

I ranije se pominjalo da su "Tobdžije" zainteresovane za njegove usluge, jasno je da ga već neko vreme prate, nisu odustali od želje da ga dovedu, ali su dobili i jaku konkurenciju.

Murinjo ima problema sa odbranom, promovisao je u prvi tim i mladog Tangangnu zbog nedostatka opcija, pa se sprema da pokvari planove velikom rivalu.

Procenjuje se da bi Đene mogao da bude dostupan za oko 25 miliona evra, videćemo da li su "Tobdžije" i "Pevci" spremni toliko da izdvoje, jasno je da i jednoj i drugoj ekipi škripi u odbrani, pa možda ne bi bilo pametno da štede na ojačavanju zadnje linije.


Totenhem je već pazario ove zime, u redove Murinjove ekipe stigao je vezista Žedson Fernandeš, dok je Arsenal zasad neaktivan na pijaci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 16.01.2020
21:35

Kakav crni Dakonam... Za sredinu tabele im je odličan, ali ako misle ozbiljno bolje im je da se okrenu ka Toresu koji je za ovoga Nesta...

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 16.01.2020
18:01

Fantastican stoper, jedan od boljih u ligi, volio bi da su MU ukljuci za njegov potpis za Lindelofa je Maldini.