Derbi Severnog Londona za besplatnog vezistu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.10.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

Timovi sa severa engleske prestonice će se boriti za potpis sjajnog veznjaka.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Biće bez sumnje veoma zanimljivo na transfer pijaci u januaru, a jedan od igrača o kojem će se puno govoriti je i vezista Porta Ektor Erera.

Meksički reprezentativac ima saradnju sa "Zmajevima" do kraja sezone, pa će sasvim sigurno veliki broj klubova zahvaljujući Bosmanovom pravilu već u januaru pokušati da ga angažuje za narednu sezonu.

Među zainteresovanim stranama nalaze se i londonski rivali Arsenal i Totenhem, ali i italijanska Roma.

Erera ima otpusnu klauzulu od 40 miliona evra u svom ugovoru, ali je jasno da to niko neće platiti u januaru, jedino je šansa da Porto reši da zaradi na njegovoj prodaji, što bi moglo da dovede do toga da Meksikanac bude dostupan prilično jeftino već na startu naredne godine.

Ukoliko ipak ne promeni sredinu u januaru, jasno je da će to učiniti po završetku sezone, a zahvaljujući Bosmanovom pravilu vrlo je moguće da će Ererina sudbina biti poznata do kraja prvog meseca 2019. godine.

Roma je za sada favorit, ali Totenhem i Arsenal su rešeni da što pre pojačaju svoje redove, Sparsi nisu angažovali nijedno pojačanje tokom leta, što se odrazilo i na rezultate na startu sezone, dok će "Tobdžije" izvesno ostati bez Erona Remzija.

Bentaleb Erera Salke Porto

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke