Derbi Severnog Londona za Benitezov stub odbrane?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.03.2019.
13:37
Izvor: Sportske.net

Veliki rivali iz prestonice zainteresovani su za fudbalera Njukasla.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Arsenal i Totenhem su zainteresovani za štopera Njukasla Fabijena Šera.

Švajcarski reprezentativac igra u odličnoj formi, postigao je i najlepši pogodak u februaru u Premijer ligi, a njegove dobre partije nisu promakle ni londonskim rivalima.

Upisao je Šer 21 nastup u dresu "Svraka" ove sezone, postigao je tri pogotka, a stigao je na "Sent Džejms Park" za samo tri miliona funti minulog leta iz Deportiva.

Skauti "Tobdžija" i "Pevaca" su, interesantno, Šera pratili još dok je branio boje Bazela, ali se nijedni ni drugi nisu odlučili na transfer, pa je put Švajcarca odveo u Nemačku, gde je dve godine branio boje Hofenhajma, pre nego što se 2017. godine preselio u Korunju.

Sada bi ipak mogao da zaigra u Londonu, videćemo koliko su "Guneri" i Sparsi spremni da ponude Njukaslu za usluge 27-godišnjeg defanzivca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 10.03.2019
17:31

Koscelni i Mavropanos i Holding mogu uskakati kao rotacija,dok Sokratisu treba dobar partner u odbrani.Cembersa i Mustafija prodati na leto.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 10.03.2019
14:59

Ser je (trebao da bude) zver.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 10.03.2019
14:44

Dovesti njega i prodati Mustafija na leto, i onda forsirati njega Sokratisa i Holdinga koji je pokazao da ce biti zver, mozda bismo i bili u boljoj poziciji sada da se nije povredio ali dobro sta je tu je. Tu su i mladi Mavropanos i Koscielny, dovesti desnog beka, veznjaka i brzo krilo tipa douglas costa, dosta nam je dva kreativaca u vidu Ozila i Mikija koji je sve bolji i bolji. Danas svim silama na Manchester. COYG!

avatar
Anonymous Official
Sunday, 10.03.2019
16:55

Nije Realno da dovedete D.Costu koji nebi bio jeftinji 60mil a vi toliko imate za citav prelazni rok. Od MANU ce te izgubiti po obicaju samo da ne bude previse bolno.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 10.03.2019
19:23

Pricas nebuloze kao i uvek. Kao prvo nisam rekao da dovedemo D.Costu nego igraca slicnih karakteristika. A i nisam znao da imas izvore unutar kluba koji ti javljaju nase planove za leto i budzet kojim raspolazemo. Ogranicen si.