Derbi Mančestera za sjajnog vezistu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.04.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net

Junajted spreman da pomrsi račune velikom rivalu.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Poznato je da Siti traži jednog kvalitetnog vezistu, Fernandinjo je na zalasku karijere, Gundogan bi mogao da menja sredinu.

Kao prva želja izdvojio se fudbaler madridskog Atletika i španski reprezentativac Saul Njigez.

Španac je jedan od najvažniji igrača na "Vanda Metropolitanu", svoj kvalitet je dokazao i na reprezentativnom nivou, pa i ne čudi zašto Gvardiola želi da ga vidi u svojoj ekipi.

Sada je navodno za njegove usluge zainteresovan i Mančester junajted.

Felaini je otišao u Kinu, kako stoje stvari "Old Traford" će napustiti i Ander Erera, kojem ističe ugovor na kraju sezone i prema pisanju brojnih medija već je postigao dogovor sa Pari sen Žermenom.

Tako je "Đavolima" potreban novi vezista, pa se na radaru kluba našao i sjajni Saul.

Saul Nigez

Ipak, njegova otpusna klauzula je 150 miliona evra, pa je pitanje da li mančesterski klubovi mogu da plate taj novac, posebno jer je Saul vezan jakim ugovorom do 2024. godine i Atletiko nema razloga da ga prodaje za manje.

Španski mediji prenose i da je Siti zainteresovan za još jednog vezistu "Kolćonerosa" Rodrija, koji ima otpusnu klauzulu od 70 miliona evra, kao i da je Junajted zainteresovan za fudbaler Atletika Tomasa Partija, koji bi mogao da ide za 50 miliona evra.

Realnije deluje da neko od ove dvojice, ili čak obojica, napusti redove kluba sa "Vanda Metropolitana", ali videćemo kako će se ova priča razviti kada krene letnji prelazni rok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke