Derbi Mančestera oko klinca, pobedili "crveni"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.03.2018.
14:04
Izvor: Sportske.net

Talentovani fudbaler našao se na radaru Sitija i Junajteda, a prema poslednjim informacijama završiće na "Old Trafordu".

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenose mediji iz Mančestera, Junajted je pobedio Siti u borbi za potpis mladog poljskog defanzivca Lukaša Bajgera.

"Manchester Evening News" prenosi da je Junajted postigao dogovor sa 16-godišnji Bejgerom, pa će nakon avugstovske probe mladi Poljak postati član akademija "Crvenih Đavola".

Talentovani poljski internacionalac je ponikao u Lehu iz Poznanja, a debitovao je i za kadetsku reprezentaciju svoje zemlje.

Poneo je i kapitensku traku te selekcije minule nedelje u duelu sa Moldavijom, primarno nastupa na poziciji centralnog defanzivca, ali može da se snađe i kao desni bek.

Junajted je u septembru minule godine angažovao i Pjotra Sadovskog, takođe iz omladinskog pogona Leha, pa je tako nastavljena inicijativa Junajteda za ojačavanje omladinskog pogona, angažovanjem mladih fudbalera širom Evrope.

Od februara 2016. godine, kada je vođstvo nad akademijom preuzeo Niki Bat, u omladinski pogon su stigli Tahit Čong, Li O'Konor, Nišan Burkart, Milen Bars, Džošua Boui, mladi francuski internacionalac Aliu Traore, kao i španac Arnau Puigmal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke