Derbi Madonine za Holanđanina!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.03.2019.
14:09
Izvor: Sportske.net

Milanski rivali zainteresovani za istog fudbalera.

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", Milan i Inter su zainteresovani za krilnog fudbalera PSV Ajndhovena Stivena Bergvajna.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je u tekućoj sezoni postigao 12 golova i upisao 13 asistencija, podigao je svoju igru na viši nivo i skrenuo pažnju brojnih evropskih klubova na sebe.

U Interu u Bergvajnu vide idealnu zamenu za Ivana Perišića, koji bi mogao da napustio klub narednog leta, kako su za njegove usluge zainteresovani rivali iz Severnog Londona.

Ausilio i Marota bi Hrvata rado zamenili Bergvajnom, ali je u priču ušao i Milan.

Leonardo prati situaciju, spreman je da se uhvati u koštac sa velikim rivalom za potpis mladog Holanđanina, ali najpre mora da sačeka kraj sezone, kako bi mnogo toga moglo da zavisi od plasmana "Rosonera" u Ligu šampiona.

Imaće konkurenciju veliki rivali i sa strane, kako Bergvajna navodno prate i Čelsi i minhenski Bajern, mada "Plavci" imaju zabranu transfera, pa ih treba isključiti iz svake trke.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 23.03.2019
22:12

Odlican fudbaler

avatar
MarioJ
Saturday, 23.03.2019
15:26

Stiven Bergvajn u sjeni De Jonga i De Lighta, ali vjerujte da ce ovaj momak biti ime za njih dvojicu za koje se daju ogromni novci.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.03.2019
15:20

Na San Siru nista novo:-D A ni cudno:-D