"Der Klasiker" za Tadićevog saigrača!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 09.04.2019.
00:00
Izvor: Sportske.net

Velikani nemačkog fudbala zainteresovani su za istog fudbalera.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Kako prenosi nemački "Sport", Bajern iz Minhena i Borusija Dortmund će se tokom leta boriti za potpis fudbaler Ajaksa Hakima Zijeha.

Sjajni Marokanac je još jednom potvrdio svoj kvalitet, ove sezone je u Erediviziji upisao 15 golova i 10 asistencija, dok je u Ligi šampiona na dva gola i jednu asistenciju.

I prethodnih sezona je vladalo ozbiljno interesovanje za njegove usluge, ali bi ovo leto moglo da bude presudno u njegovoj karijeri.

Bajern je navodno uspostavio zvanične kontakte sa čelnicima Ajaksa oko potpisa Zijeha, dok je Borusija bila brža, oni su čak poslali i ponudu za usluge marokanskog veziste.

Ipak, nisu samo velikani iz Bundeslige zainteresovani za fudbalera Ajaksa, kako Zijeha prate i timovi iz Premijer lige, konkretno Arsenal, Everton, Lester i Čelsi.

Procenjuje se da bi njegova vrednost mogla da bude od 35 do 50 miliona evra, što bi, čini se, za igrača njegovih kvaliteta svaki od pomenutih klubova mogao da priušti.



Očekuje nas pakleno leto, posebno će pune ruke posla imati sportski direktor Ajaksa Mark Overmars, kako bi "Kopljanici" mogli da ostanu bez pola rostera.

De Jong je već u Barsi, De Liht je sve bliži Kataloniji, Taljafiko i Van de Bek su mete brojnih klubova iz Španije i Engleske, Barsa prati i Onanu, dok ni sudbina Dušana Tadića nije sasvim poznata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 09.04.2019
08:23

Steta sto ce razgrabiti sve od Ajaksa,imaju bas gotivnu ekipu.

avatar
Mangus
Tuesday, 09.04.2019
07:49

Realno ako prodaju de lihta za 70ak miliona, uz 85 koliko su dobili već za de jonga i pare koje ce dobiti za učešće u ls, nemaju potrebe fa prodaju dalje.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 09.04.2019
00:17

Fantastican igrac, prosle sezone je Roma bila zainteresovana za njega ali ove sezone je dokazao da ce opet biti na na tom nivou cak i visem. Pa su sada interes pokazali i jaci timovi.