Deo koji nedostaje - Poketino nanišanio Francuza, hoće li se Sparsi "otvoriti" u januaru?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.10.2018.
16:04
Izvor: Sportske.net

Sparsi su ovog leta povukli istorijski potez, za sada im se to baš i ne isplaćuje.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Totenhem nije pazario tokom leta, nijedan novi igrač nije stigao u njihove redove, što u Premijer ligi nije dugo, dugo viđeno.

Ipak, izgleda da su pogrešili u Severnom Londonu, ekipa je ove sezone upisala po prvi put pod Poketinom tri vezana poraza, ne ide sve po loju, a problem su postale i povrede.

Večeras na "Vembliju" dočekuju Barselonu, koja je takođe u problemima, pa ćemo videti kome će ovaj duel poslužiti za izlazak iz krize. Sparsi su se doduše donekle probudili, kako su vezali dva trijumfa u Premijer ligi, ali je jasno da nisu u potpunosti prevazišli sve probleme.

Rešenje za svoje probleme "Pevci" bi mogli da pronađu na transfer tržištu u januaru, a kako prenose engleski mediji, glavna meta Sparsa tokom zime biće vezista Liona Tangi Ndombele.

Ovaj momak je minule sezone skrenuo pažnju na sebe, igrao je za Lion kao pozajmljni igrač Amjena, ali je zbog odličnih partija uprava Olimpika odlučila da otkupi njegov ugovor.

Tokom leta su se brojni klubovi dovodili u vezu sa Ndombeleom, pa nema sumnje da će Sparsi imati opaku konkurenciju, ali kako su dosta uštedeli tokom ovog leta, bolje bi im bilo da se potrude da pobede konkurenciju kada je u pitanju potpis ovog momka.

Čini se da bi Ndombele savršeno spojio vezni red i da bi mogao da bude i više nego dostojan naslednik za 31-godišnjeg Dembelea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 04.10.2018
18:48

NJima nedostaje pobednički mentalitet, a to ne može da se kupi.

avatar
Wednesday, 03.10.2018
23:15

Totenhem miki maus klub,njima su Roma i Vojvodina braca.

avatar
Raiola M.
Wednesday, 03.10.2018
17:08

Čim se počelo pisati da Ndombelea prati City, odmah se Poketino upecao.