Deni Rouz se seli u Bundesligu!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 08.08.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Jeste Dejvis imao odličnu sezonu, ali da li je ovo logičan potez?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Nema još mnogo vremena do kraja prelaznog roka, makar ne za klubove iz Premijer lige, a Totenhem apsolutno ništa nije uradio u ovom transfer periodu.

Pominje se da bi Deni Rouz mogao da ode na pozajmicu u nemački Šalke.

Jasno je i zbog čega. Na početku prošle sezone niko nije ni pomislio da bi Rouz mogao da bude rezervni levi bek u timu "Sparsa", ali povreda je na to uticala, plus je Ben Dejvis odigrao izvanredno i zacementirao mesto u startnih 11.

Kako prenosi Skaj Sports, Totenhem razmišlja da bivšeg engleskog reprezentativca pošalje na pozajmicu u Gelzenkirhen, ali onda bi ostali delimično limitirani na bokovima. Imali bi Tripijea, Arijea i Dejvisa, reklo bi se premalo za tim koji bi igrao na četiri fronta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 09.08.2018
04:53

Nema nista od toga, oni imau takav sistem, da ste rekli da ce ga prodati pa ajde, ali na pozajmicu, igraca za koga bi realno mogli da dobiju 20+ miliona, nema sanse...Imaju alternativu da dovedu pojacanja na levom beku, ali jednostasvno to mi ne lici na pevce...

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 08.08.2018
22:37

Kad Levi vodi klub, kakav majstor voli lovu vise nego sebe. Svi se pojacavaju a Totenhem salje Vokera u city, Tobija u junajted i onda jos jednog igraca iz odbrane prodaje ali doktorski, prvo su mu svi glavni potpisali produzetak ugovora da moze dobro da ih unovci pa onda rasprodaja. Ako ne urade nista ove sezone kupovace se od njih kao na kvantaskoj pijaci za 12 meseci.