Demiral završio sezonu, da li će Juventus tražiti zamenu?

Autor: Stefan Matić
utorak 14.01.2020.
15:36
Izvor: Sportske.net

Paratići preneo planove za zimski "merkato".

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Posle nedelje pobede u Rimu "bjankoneri" su ostali bez Meriha Demirala zbog povrede ligamenata.

Turski defanzivac samo što se uvrstio u Sarijevih prvih jedanaest, maler je i veći ako se zna da će štoper popustiti i naredni EURO gde je već izborio učešće sa reprezentacijom Turske.

Navijači su se okrenuli ka Paratićiju, pitanje da li treba dovesti zamenu, ali sportski direktor ne deli zabrinutost.

"Imamo itekako takmičarsku nastrojenu ekipu. Neko vreme se u medijima pojavljivalo da imamo previše igrača. Tako da smo odlučili da nema potreba za dodatnim januarskim pojačanjima", izjavio je Paratići za Skaj Sport.

Podsetimo "bjankoneri" su ostali bez Mandžukića i Perina, kupili su i ostavili na pozajmici do kraja sezone Kuluševskog u Parmi. Spekuliše se da bi Emre Džan ili Rabio mogli da potraže novu sredinu tokom zime, ali posle ubedljivih partija Francuza deluje da će onaj koji odlazi biti nekadašnji vezni igrač Liverpula.

Što se tiče defanzive, Kjelini počinje da trenira kroz mesec dana, De Liht se vraća u tandem sa Bonućijem a "srećni" Rugani je ovom povredom Demirala sebi "kupio" makar još polusezonu u redovima italijanskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.01.2020
23:05

Ne treba nam niko ove zime , a naredno leto , 4-5 igraca sigurno odlaze !

avatar
juvealexx
Tuesday, 14.01.2020
17:24

Treba nam još jedan stoper ,ne smijemo se osloniti samo na ruganija ,nek bonucci i de ligt dobiju u jednoj utakmici crvene kartone i eto problema ,tko će igrati obranu , ali paratici tako ne razmišlja 😁