Degenek "poremetio" planove Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.07.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

Klub iz Humske želeo srpskog štopera, ali je transfer reprezentativca Australije poremetio planove uprave.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Srpski defanzivac Dušan Cvetinović postao je novi član japanske Jokohame, objavio je na svom zvaničnom sajtu njegov bivši klub Lens.

Cvetinović je stigao u Francusku iz Hagesunda 2015. godine, a spominjao se i kao meta Partizana u ovom, ali i u prošlom prelaznom roku.

Ipak, Japanci su reagovali brže nakon što je klub napustio reprezentativac Australije srpskog porekla Miloš Degenek, koji je stigao u Crvenu zvezdu.

"Crno-beli" su se na štoperskoj poziciji pojačali Markom Valijenteom, klub je napustio Milan Mitrović, pa se ne očekuju nove akvizicije na toj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 19.07.2018
14:54

opet jedna te ista imena svaki prelazni tok cvetinovic pre njega dugo cekani mitrovic. videli smo kakav je mitar bio. da li mi imamo bilo kakve mozgove u tom skautingu? naravno da nemamo!

avatar
dejanera2
Thursday, 19.07.2018
16:07

Naravno da ima ljudi u skautingu koji rade svoj posao kako treba ali ima i jedan ogroman problem a zove se NOVAC! Ako igrac odigra odlicno polusezonu, ili jos gore celu sezonu, taj je automatski preskup i za Partizan i za Zvezdu a o ostalima da ne govorim. Ako ne odigra nista a pritom je bio ili starter ili cesto ulazio sa klupe onda nije ni kvalitet koji treba vecitima tako da ostaju samo oni koji su igralii dobro ali ih stigle povrede ili oni koji su igrali malo ali su koristili to vreme na dobar nacin. Kad se na to sve doda glupavo pravilo o ograniocenju stranaca (rep. Francuske na SP imla troicu rodjenih van Francuske i 16 od 23 sa dvojnim drzavljanstvom) onda ostane jako mali izbor za dovodjenje igraca pa se cini da veciti sve vreme jure iste igrace u svakom prelaznom roku.

avatar
RIP KOBE
Friday, 20.07.2018
17:33

naravno da je novac problem. svi bi igrace za dz i onda kmecimo kako smo slabi itd.

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 19.07.2018
12:35

Valjente deluje dobro i sigurno