Definitivno! Zidan izabrao novog napadača, Jović mora da ode, ima samo jednu ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
10:23
Izvor: Sportske.net

Sada je jasno, najbolje za njega je da napusti Madrid, ali gde bi mogao da završi. Potrebni su mu minuti...

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Luka Jović je na izlaznim vratima Reala.

Marka nema sumnje da će potražiti novi klub i da je motivisan da ode. Naime, želi minute, spreman je i na pozajmicu bez otkupa, jer kako stvari stoje Zidan ima nameru da Benzemina alternativa bude Borha Majoral.

Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac Španije je bio blizu Lacija, pominjala se i Valensija, ali bi mogao da ostane i dobije šansu.

U suštini, Zidan smatra da Luka Jović mora da igra standardno, kako bi vratio samopouzdanje i nivo iz Ajntrahta. Srbin ima 22 godine, ništa nije izgubljeno, ali bilo bi loše da još sezonu presedi na klupi.

Sa druge strane, jedina ponuda koja je stigla, ili jedina za koju se zna je Milan. Oni žele Jovića na dvogodišnju pozajmicu, pristali bi i na to da nema otkupne klauzule, ali bi Luka morao da se nadmeće za mesto u timu sa Ibrahimovićem. Legendarni Šveđanin svakako neće odigrati sve mečeve u sezoni, ali je prvi izbor Piolija.

Priče o ostalim klubovima su utihnule, u Španiji nema zainteresovanih, plata našeg napadača je prevelika, PL klubovi su uglavnom rešili svoje probleme, Monako nije prodao igrače, a oni ionako žele da kupe Jovića, ne razmišljaju o pozajmici.

Baner 2

Videćemo hoće li zagristi neki klub iz Nemačke, no, kako rekosmo, problem je plata, mada bi Real mogao da finansira deo Jovićevih primanja.

Luka je na raskrsnici, sigurno da mora da ode da bi igrao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 19.09.2020
20:57

Za njega je najbolja opcija Monako!Kovac mu je tamo,liga slabija od Spanske ili Italijanske i svakako da u Monaku ne bi imao pritisak kao u Milanu ili sada kod nas.Mislim da bi saradnja sa Kovacom vratila Jovica u zivot jer mislim da bi mu on nasao zicu i znao kako sa njim.

avatar
OGLoc
Saturday, 19.09.2020
07:47

Dzaba mu ugovor Reala kad je glup.. umjesto da se razvija u svjetsku zvijezdu pa onda ode u ogroman klub on umisli da je faca sa 21 godinom.. #jovicpropo

avatar
Johny_Quid
Friday, 18.09.2020
22:26

Luka Jovic ostaje 100%

avatar
Mak-Juventino
Friday, 18.09.2020
13:18

Kad ne zeli Mariano , neka on ide u Benfiku

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 18.09.2020
10:24

Imamo mi i bolje resenje:-D