Definitivno - Pepe isterao svoje, ostaje na velikoj sceni!

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.06.2017.
10:37
Izvor: Sportske.net

Defanzivac napušta Real i seli se u novu prestonicu.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Kako prenose evropski mediji, defanzivac Real Madrida Pepe je nadomak potpisivanja ugovora sa novim klubom.

On će napustiti "Bernabeu", a kao slobodan igrač će pojačati redove Pari sen Žermena.

Real je odlučio da mu ne ponudi produžetak ugovora, žele da podmlade ekipu, a njegovo mesto u timu zauzeće mladi Španac Hesus Valjeho.

Pepe se seli u Pariz, a ključnu reč u dogovoru dve strane imao je novi sportski direktor PSŽ-a Antero Enrike, koji je Pepea svojevremeno i doveo u Porto, a kasnije ga i prodao Real Madridu.

On će sa "Svecima" parafirati jednogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. Transfer će biti realizovan po Pepeovom povratku sa Kupa Konfederacija, gde je u polufinalu sa selekcijom Portugalije poražen od Čilea nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 30.06.2017
13:08

Hvala mu za sve.Real se polako cisti od starih i ne potrebnih igraca i sprema smenu generacija.Valjeho ce za par godina biti prvi stoper sa Varanom.

avatar
MSSZRMK
Friday, 30.06.2017
11:21

Pepe je srušio svoj status sa onim izjavama u klubu.Real mu nudio isti ovakav ugovor a on odbio pa neka je sada neka igra za PSZ umesto Reala.

avatar
Los Vikingos
Friday, 30.06.2017
12:18

Nije Pepe nista srusio, jednostavno i on shvata da vise nije nivo za Real, iako bi mogao da odigra makar jos jednu sezonu dobro. Ali on je odradio svoje, celu karijeru je skoro proveo kod nas i zato hvala mu na svemu.

avatar
MSSZRMK
Friday, 30.06.2017
18:50

Izgleda nisi procitao sta je izjavio za klub.

avatar
Merseysade Red
Friday, 30.06.2017
13:36

Momak razmislja... I PSG ce ga osvojit. PAre kod ovakvih klubova masonskih se uvijek isplate, ne zaboravite to. Mirise da ce i PSG i City imat 5 min. Gvardiola isto to zna. Nepisana pravila, da ne bude teorija zavjere. Dakle, da ne bude da se na kraju PEPE raduje a Real ne.