Definitivno je, Pep menja pola odbrane, sjajne vesti stigle sa "Meace"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.07.2020.
12:03
Izvor: Sportske.net

Siti će se spremiti ozbiljno u prelaznom roku da vrati titulu na "Etihad"!

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, sledi rekonstrukcija odbrane Mančester Sitija i Pep Gvardiola već pravi prve korake u tom pravcu. Odbio je izgleda napad Barselone za mladog Garsiju koji ima godinu dana ugovor sa Sitije, ubeđuje ga da ostane i pružiće mu šansu, tim pre što ovaj momak koji je ponikao u "La Masiji" može da igra desnog beka, gde postoje problemi sa Vokerom, ali i Kanselom koji se nije snašao.

Gvardiolino prvo pojačanje Džon Stons će napustiti klub, da li ponovo zaigrati za Everton ili biti nova uzdanica Njukasla videćemo, a menadžer Sitija je dobio dobre vesti iz Milana.

Naime, Inter bi mogao za oko 70 miliona evra da proda Škrinjara, ni Slovak se najbolje ne snalazi u 3-5-2, kao ni Godin, pa se priča da Konte traži nove štopere. Pominjala se trampa za Aguera, ali je to nemoguća misija, Inter je želeo i Kansela, no doveli su Hakimija. Doduše Portugalac može da igra i levo, no primarna mu je pozicija kraj desne aut linije. Škrinjara bi svakako Pep upario sa Laportom, treba mu tandem kome veruje, a na levom beku bi mogao da osvane David Alaba.

Radio je sa Gvardiolom u Bajernu, ako Siti izdvoji oko 50 miliona evra, Austrijanac koji ima ugovor još sezonu bi mogao da stigne u klub. Sa Alabom i Škrinjarom, svakako da bi "Građani" pogotovo ako ne budu igrali Evropu bili spremni da se trkaju za titulu sa Liverpulom. Moguće je da za Škrinjara ponude Žesusa, a da probaju da dovedu Traorea koga želi i Liverpul, napadača Vulvsa.


baner

De Brujne ne ide nigde, bez obzira na ishod žalbe, a klub će uz Stonsa, napustiti verovatno Otamendi, Kanselo ili Voker, David Silva, kao i Anhelinjo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
soru
Friday, 10.07.2020
19:57

Ako ne budu igrali evropu pogotovo 2 godine nece nikog dovesti a i Gvardiola ce tesko doci

avatar
Gile sile pravi
Friday, 10.07.2020
18:59

Kao prvo od ovoga nece biti nista. Aguero je na zalasku karijere i ne moze da kosta kao Skrinjar - Inter nece igraca koj je zakoracio ozbiljno u cetvrtu deceniju zivota tako da on nikad ne moze da vredi 70 miliona evra, sto se Zesuza tice on je izjavio u vise navrata da za njega ne dolazi u obzir italijanski fudbal, bilo bi dobro, ali on obija. zuba Ronaldo ga je nagovarao da predje u Inter jos pre Sitija ali je Zesus odbio, osatle kombinacije ne potrebe pricati o Kanselu taj je zavrsio sa Interom i nikd se vise nece vracati u Inter podgotovo ne sad kad imaju Hakimija

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 10.07.2020
16:03

Jos nekih 500mil na odbranu pa mozda bude onako...

avatar
Mad Max
Friday, 10.07.2020
15:44

Трећа реконструкција одбране Ситија за 3 године.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 10.07.2020
14:18

Ako ne igraju u LP , nista od Skriniara i Alabe

avatar
No rules
Friday, 10.07.2020
13:46

Skrinar je centralni bek. Nije krilo niti ful bek. Bolje da ga mijenjaju za Zesusa nego da se muci po lijevoj strani.