Definitivno, finale kupa mu je poslednja utakmica u Barsi

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.05.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ovog vikenda je finale Kupa Španije.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Jasper Silesen završava svoju epizodu u Barseloni.

Ovaj golman želi da brani više, pa je logičan sled događaja napuštanje Barselone imajući u vidu da je Mark Andre Ter Štegen prvi golman ovog tima.

Jasper Silesen je stigao u Barselonu iz Ajaksa 2016. godine, ali je bio u nemilosti svojih trenera i branio je uglavnom manje bitne utakmice.

Benfika je zainteresovana za njega, ali nudi samo 15 miliona evra, dok Barsa traži oko 25 miliona za ovog 29-godišnjeg golmana.

Ono što je vrlo verovatno jeste da će Silesen braniti u subotu protiv Valensije u finalu kupa i da će mu to biti poslednja utakmica u dresu ovog kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Saturday, 25.05.2019
13:28

Svi koji plaćaju 2 kablovska provajdera (kako bi imali i SK i Arene) uživaće večeras u jurenju live-stream-ova, ako im se gleda ova utakmica. Posebno je fascinantno sa kojom predanošću i SK i Arena odignorišu utakmicu koju neće da prenose, do te mere da se pitate da li se ona uopšte igra, da li je danas subota, da li se ne igra sledeće subote itd.?Strogo vode računa da nigde, ni u najdaljem kutku svoga sajta, ne pomenu utakmicu, jer je valjda lakše i lepše to potpuno odignorisati negoli objašnjavati zašto nećeš da prenosiš.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 25.05.2019
11:33

Mislis, danas? :-D