De Liht pred vratima, Bonući ponovo napušta Juventus?

Autor: Stefan Matić
nedelja 30.06.2019.
19:29
Izvor: Sportske.net

Nije samo Pari Sen Žermen, u igri još dve ekipe.

EPA-EFE/Fabio Murru
EPA-EFE/Fabio Murru

Povezane vesti

Deluje da ćemo samo još jedan dan imati neizvesnost oko dalje sudbine kapitena "Kopljanika", sutra je najavljeno predstavljenje druge garniture Juventusa. Pretpostavlja se da će tada Anjeli ozvaničiti i transfer odličnog štopera.

Dolazak De Lihta pomera temelje italijanske odbrane, Barzalji se povukao po kraju sezone ostali su samo Leonardo Bonući i Đorđe Kjelini.

Leo se vratio posle sezone "izdaje", pokušao je sa Milanom, navijači mu nisu oprostili prevrat, a prošla sezona je pokazala da Bonući nije na istom nivou kao u prošlosti.

Italijani smatraju da će upravo Leonardo posle sezone povratka brže bolje ponovo napustiti klub iz Torina. Pred sobom ima navodno ponude tri kluba iz inostranstva.

Za jedan se zna da je PSŽ, Francuzi su izgubili trku za De Lihtom, ali su spremni da ponude sedam miliona po sezoni tridesetdvogodišnjem štoperu.

Takođe se pominje opcija i dva Sitija, iz Mančestera i Nju Jorka. Poznato je da Pep poštuje kvalitete Italijana već duže vreme, sada je prava šansa da konačno sarađuje sa njim.

Navodno je Sari saopštio Leu da računa na njega, ali pozicija mu nije sigurna. Teško je misliti da će Bonući biti zadovoljan statusom tek još jednog igrača u rotaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 01.07.2019
09:45

Sezona je dovoljno duga da ima mjesta za Bonućija.

avatar
Paul Kersey
Monday, 01.07.2019
08:56

Sari jako ceni Ruganija.

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 30.06.2019
23:14

De Liht i Kjeljini u prve, Bonuci ce igrati u pocetku ali ce ga malac izbaciti iz stsrtne nakon dva tri kiksa, jedino ako ne proradi nesto u njemu pa bude onaj stari Bonuci od pre, ili ce se probati 3 4 3

avatar
Offside
Sunday, 30.06.2019
20:25

Pa sto bi ga prodali?Nemaju apsolutno ni jedan razlog da prodaju ovako dobrog stopera osim ukoliko on to sam ne trazi...Sezona je duga a konkurencija strasna,treba mnogo igraca za rotaciju.Tako da od ovoga nema nista...

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 30.06.2019
19:43

Nesto nisam uveren u ovo. Pre ce Kjelini i Bonuci u prvu, De Liht ce ih menjati ove sezone. Vec sledece, ocekujem Bonucija i De Lihta u paru. Kjelini ipak ima 34 godine, mozda cak ni ove ne bude prvotimac.

avatar
Bookmaker81
Monday, 01.07.2019
11:22

Bez obzira na godine, Kjelini je tata za Bonucija, u svim segmentima, osim mozda iznosenja lopte iz poslednje linije. A ovaj mali ce vrlo brzo da preraste i ono malo svetskih stopera od kojih je slabiji za stavku - iskustvo.