De Liht otkrio - "Nisam došao zbog Ronalda!"

Autor: Stefan Matić
petak 19.07.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

Iako su mislili da je uticaj Portugalca bio ključan, Holanđanin daje misteru prednost.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Bivši kapiten Ajaksa je danas imao prvu konferenciju za novinare kao član Juventusa, naravno da su bila nezaobilazna pitanja zašto je baš odabrao "Staru damu". Za mladog štopera su se interesovali takođe veliki klubovi poput PSŽ-a, Mančester Junajteda i Barselone.

"Kada sam imao sedam godina imao sam dres Juventusa, u tom periodu odrastanja već imate svog idola, moj je bio Kanavaro. Igrao sam Ligu šampiona u Torinu i bio sam iznenađen podrškom koji su tada imali, odlična atmosfera"

"Ronaldo? Već sam znao gde ću nastaviti svoju karijeru, naš susret u Ligi Nacija nije bio presudan. Pričao sam ubrzo sa Sarijem, kako bi se upoznali bolje. On je jedan od razloga što sam izabrao da dođem u Juventus, njegov način postavke fudbala i priprema defanzivne linije je ostavila utiska na mene", izjavio je De Liht na svom predstavljanju.

Sari

Uskoro ćemo imati i šansu da vidimo Holanđanina na terenu, Juventus počinje svoju azijsku turneju 21. jula susretom protiv Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 20.07.2019
09:27

Ma sigurno,evo jos jednog ciji je san bio klub za koji je potpisao tek nakon sto ga je Rajola nagovorio na to.Siguran sam da je Holandjaninu bio san Juventus,to je kao kad bi Englez rekao da mu je san neki Italijanski ili Spanski klub a ne Liverpul,Manchester itd.Ali sta ces ne moze momak reci dosao sam jer me je menadzer naterao da bi me za dve godine mogao prodati za 150 miliona I zaraditi jos jedno 20 miliona od provizije na mene.

avatar
Brat Konte
Saturday, 20.07.2019
22:10

Pa dobro, znamo da su to populistički fazoni, upućeni u ime dodvoravanja plebsu. Nedved i Rajola imaju dobar odnos, pošto je Mino bio i njegov agent. Dokle god je tako, Juventus će imati prednost u kupovini svih igrača koje zastupa ovaj agent.

avatar
Steffmajster
Saturday, 20.07.2019
09:17

A kad si imao 4g si imao Barsin dres.. mocko jedan

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 19.07.2019
22:08

Laze, zelio je u Barsu a ovdje su presudile samo pare

avatar
Südkurve München
Friday, 19.07.2019
16:39