De Liht - Oprema i avion, ko će od Juventusovih štopera morati da ode?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.07.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Holanđanin će danas odraditi prvi trening, odmah posle toga ulazi u avion, Juve ide na azijsku turneju. Da li je pet štopera previše?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Uz mnogo euforije sada već bivši kapiten Ajaksa je dočekan u Italiji. Juventus je doveo ogromno pojačanje, po mnogima najtalentovanijeg štopera sveta.

Navijači ga već zamišljaju u tandemu sa Kjelinijem, a u ovom trenutku konkurencija je takva da će Sari biti na mukama.

Od ekipe su se oprostili Barzalji i Kaseres, ali oni su bili u drugom planu, sada je situacija takva da svih pet centralnih defanzivaca ima šansu da izbori mesto u timu.

Ono što je izvesno je da ima mesta samo za dvojicu u startnoj postavi, Sari nije nikada bio poklonik igre sa trojicom štopera.

Da li je jedan suvišan?

Kako tvrde italijanski mediji, "problem" je što je Turčin Demirel mnogo bolji igrač nego što su u Juventusu pretpostavljali. Stigao je iz Sasuola, očekuje se da će biti pozajmljen, ali Sari smatra da treba da ostane.

Milan je želeo da ga kupi, Juventus je odgovorio da je cena 40 miliona evra, čime je poručio da nije na prodaju. Ako ode na pozajmicu, moguće je da to bude Sasuolo za koji je igrao, ali za sada ništa nije odlučeno.

Ponudu da ode ima Bonući, PSŽ bi platio 40 miliona evra, ali italijanski reprezentativac ne želi da napusti Torino, delom i zbog porodice. Njemu je jasno, da ako je Kjelini spreman, neće biti prvi izbor, ali želi da se bori za mesto u timu.

To nas dovodi do Ruganija, i njega hoće Milan, pominjani su i engleski klubovi, kao i Roma, međutim, Sari je od njega izvlačio najbolje u Empoliju i očekuje se da ga vrati u nekadašnju formu.

Juventus je kupio još jednog štopera, sjajnog Romera, ali on se posle potpisanog ugovora, odmah vratio u Đenovu kako bi sticao iskustvo još jednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 18.07.2019
16:38

Samo slazu stopere pa posle kad ga izduvaju bice im Milan kriv hahah

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 18.07.2019
16:21

5 štopera nije previše za 50-60 utakmica u sezoni, pogotovo što je Chiellini često povređen.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 18.07.2019
15:42

Sjajni Romero i sjajni Demiral 😊

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 18.07.2019
13:43

Mislim da Se Ruganiju treba zahvaliti i prodati ga dobro On je najslabija karika Istina Chielini i Bonucia stiscu godine ipak ...Rugani je taj visak

avatar
Goran.984
Thursday, 18.07.2019
13:41

Uz kjelinija i De ligta obavezno ostaviti Bonucija,Turcina i Romera bi ostavio da vidimo kakvi su...A Rugani na prodaju,zao mi al previse je mek za stopera.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 18.07.2019
12:42

5 nije previse , ali ako vec neko mora , Demirel - pozajmica

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 18.07.2019
12:28

Klub-hobotnica.