De Laurentisov dnevni "apdejt" - Dva odlaska sa "San Paola", novi desni bek i golman u igri

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.07.2018.
13:31
Izvor: Sportske.net

Juče je demantovao neke glasine, pojedine je i potvrdio, danas je izneo nove informacije vezane za transfer planove Napolija.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Preneli smo juče da je prvi čovek Napolija gostovao na "Kiss Kiss Napoli" radiju, gde je otkrio da Anhel Di Marija i Mario Baloteli neće pojačati njegovu ekipu, ali je i potvrdio pojedina pisanja medija, više OVDE.

Danas je ponovo gostovao na istom mestu i ponovo je govorio i transferima.

"Ne znam još uvek, videćemo šta će biti", rekao je De Laurentis povodom potencijalnog dolaska Santijaga Arijasa pod Vezuv.

Nakon toga, okrenuo se drugim opcijama za mesto pokraj desne aut linije.

"Mateo Darmijan na pozajmici sa opcijom otkupa? Istina je! Rekao sam vam da gledamo ka šest različitih igrača, Henriks iz Bajera je takođe jedna opcija. Videćemo šta će se desiti", rekao je prvi čovek Napolitanaca.

Dakle, sada se i Bendžamin Henriks našao na radaru vicešampiona Italije, sjajni Nemac bi mogao da košta do 40 miliona evra, čini se da Napoli to neće ponuditi, ali pošto je predsednik kluba potvrdio da interesovanje postoji, sačekajmo.

Bendzamin Henriks Benjamin Henrichs

Nakon toga, okrenuo se potencijalnim odlascima, potvrdio je dve priče medija.

"Grasi u Španiji ili Spalu? Istina je! Tonei u Sampdoriji? Takođe istina", kratak je bio De Laurentis.

Juče je pomenuo da bi u klub mogao da stigne i golman Franko Bardi, a danas je izjavio da je na radaru kluba još jedan čuvar mreže.

"Da li smo zainteresovani za Giljerma Očou? Jesmo!", ponovo je kratak i jasan bio prvi čovek Napolija.

Huan Karlos Perez Giljermo Ocoa

Na pitanje da li mu ova gostovanja gde maltene odgovara sa "da" i "ne" pomažu da se izbori sa lažnim vestima koje kruže, rekao je sledeće.

"Istina, čak iako lažne vesti nastave da kruže po vebu. Oni koji se podsmevaju ovom segmentu bi trebalo da pogledaju u svoje dvorište prvo", zaključio je Aurelio De Laurentis.

Dakle, izgleda da ćemo do kraja prelaznog roka imati informacije iz prve ruke, kada su u pitanju planovi Napolija na transfer tržištu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke