De Laurentis uveren - "Naći ćemo novog Pepea!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.08.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Napoli je tokom letnje pijace doživeo poraze u trkama za željenim pojačanjima.

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Nikola Pepe je pojačao Arsenal. Lil je isti iznos prihvatio i od strane Napolitanaca. Fudbaler sa Obale Slonovače kaže da je presudila želja da se okuša u Premijer ligi u timu sa igračima poput Ozila, Lakazeta i Obamejangom. Kontoverzni Italijan ima drugo viđenje zašto je fudbaler "Doga" odbio njegov klub.

"Jednostavno je. I mi i oni smo ponudili isti iznos za igrača, samo što Arsenal ima pet puta veće prihode od nas, te su mogli da mu ponude jaču platu što je na kraju i presudilo"

"Pravi novac u fudbalu leži u Engleskoj, ali sa Anćelotijem onda povratkom Sarija i Kontea nadamo se da će se Serija A vratiti na velika vrata", izjavio je De Laurentis.

Videćemo da li će Napoltanci uspeti makar da dovedu Lozana iz PSV-a, spekuliše se da bi ponuda od 40 miliona evra zadovoljila Holanđane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 05.08.2019
14:33

Ma kakv Lozano, on je prosjecan igrac ima brzinu i sut ostalo je sve tanko i bas je slab u duelima. Bolje im je da dovedu Bergwijna koji je fantastican tehnicar uz to je daleko snazniji.

avatar
amigo999
Monday, 05.08.2019
06:16

Hahahaha...Da igra sa Ozilom:):) Ozil prevaga a ne veca plata:):):)

avatar
Offside
Sunday, 04.08.2019
23:32

Serija A nikada nece biti ni blizu EPL,ni po kvalitetu ali ni po novcu...Italija ima strasna imena ali kvalitet lige u Engleskoj je najbolji na svetu i tu par dobrih trenera nece promeniti nista..Mozda ce Juve,Napoli i Inter biti bolji sa tim velikim trenerskim imenima ali kvalitet lige i ulaganja klubova dosta kaska za Englezima.Svaki igrac ce pre otici u UTD,Siti,Celzi,Arsenal,Liverpul,Totenhem nego u Inter,Napoli,Milan i slicno,ne zbog samo imena kluba vec i zbog kvaliteta lige ali i plate...Zato je Napoli izgubio ovu trku.Jedini klub koji tu moze nesto da parira je Juve,ostali su NAZALOST dosta daleko...