De Laurentis skovao plan, rekonstrukcija veznog reda na pomolu, gotov još jedan transfer!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.01.2020.
17:13
Izvor: Sportske.net

Napoli veoma aktivan.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Napoli je dogovorio još jedno pojačanje.

Juče smo preneli da je Dijego Deme iz Lajpciga na pragu kluba, on je i viđen u Napulju, gde ga očekuju lekarski pregledi.

Danas je po svemu sudeći dogovoreno još jedno pojačanje za vezni red, kako je na pragu kluba slovački reprezentativac Stanislav Lobotka, kojeg Napoli već dugo prati.

Dogovorili su se sa Seltom, platiće 20 miliona evra za njegove usluge, dok bi ekipa iz Viga mogla da zaradi još 4-5 miliona na ime bonusa.

Iza ovih pojačanja nazire se plan Napolija da rekonstruiše vezni red.

Na radaru kluba je i Sofijan Amrabat, koji je u Veroni na pozajmici iz Briža i očekuje se da Marokanac narednog leta stigne na "San Paolo".

Ako bi i on stigao, Napoli bi imao tri nova igrača u veznom redu, pa bi bilo prostora i za odlaske, a prvi bi klub mogao da napusti španski reprezentativac Fabijan Ruiz.

Bivši igrač Betisa je skrenuo pažnju brojnih klubova, na radaru je i Barselone i Reala i kako stvari stoje Napoli bi mogao da ga proda po okončanju sezone najboljem ponuđaču.

Procenjuje se da bi mogli da zarade oko 60 miliona evra, pa bi tako njegovom prodajom praktično pokrili troškove oko angažovanja trojca Deme, Lobotka, Amrabat.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadesad samoesad
Friday, 10.01.2020
12:26

Ovaj predsednik bio digao nos, mislio je da Bog, sad ce se on polako spustit na zemlju, dani su mu odbrojani, sta reci za njega neznalica neznalica i samo neznalica

avatar
Opet Anonymous
Friday, 10.01.2020
00:39

Smijesna cifra za Lobotku, odlican vezni

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 09.01.2020
21:01

Kakvi neznalici , pa proslo leto da ste ovo uradili , sada bi bili u borbi za Skudeto , na klupi bi bio Anceloti , a ne ovaj amater ....

avatar
BojanMC
Thursday, 09.01.2020
20:10

dzabe sve , trenira ih gatuzo.

avatar
rossonero_t
Thursday, 09.01.2020
18:42

Zasto mi ne pokusamo da dovedemo Lobotku, igracina