De Laurentis otvoreno o prelaznom roku - Ko dolazi, ko neće doći i ko to ostaje pod Vezuvom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.07.2018.
16:29
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Napolija demantovao je brojna pisanja medija, ali je određene spekulacije potvrdio.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Napoli je ovog leta doživeo velike promene, klub je napustio Mauricio Sari koji sada predvodi Čelsi, njega je nasledio iskusni Karlo Anćeloti.

Doveli su sedam pojačanja, kao slobodni igrači stigli su Amin Junes i Amatao Ćićireti, a angažovani su i golmani Orestis Karnezis i Aleks Meret (Udineze), kao i mladi napadač Vinisijus Moraiš (Real SC), desno krilo Simone Verdi (Bolonja), ali i centralni vezista Fabijan Ruis (Betis).

Navijači nisu zadovoljni kako je prelazni rok do sada odrađen, klub su pritom i napustili Žoržinjo (Čelsi), Duvan Zapata (Sampdorija), Leonardo Pavoleti (Kaljari), kao i golmani Pepe Reina (Milan) i Rafael (Sampdorija), dok su sa "San Paola" otišli i iskusni Đakerini (Kjevo) i Kristijan Mađo (Benevento).

Pominjalo se da bi klub mogli da pojačaju Anhel Di Marija i Mario Baloteli, kao i golman Franko Bardi i desni bek PSV-a Santijago Arijas, ali i da bi Napoli mogao da ostane bez Drisa Mertensa.

Evo što predsednik kluba Aurelio De Laurentis kaže tim povodom.

"Što se tiče Arijasa, moramo da rešimo problem igrača van EU.

Da li ćemo pregovarati oko Bardija? To nije ni tačno ni netačno.

Mertens nas neće napustiti, Di Marija neće doći, kao ni Baloteli. Već godinama pričam da on neće biti naše pojačanje, tako da je poprilično netačno da će doći u Napoli
", izjavio je De Laurentis.

Dakle, ništa se konkretno ne dešava po pitanju transfera u Napoliju u ovom trenutku, ako planiraju da održe korak za Juventusom jasno je da će morati da angažuju neko ozbiljnije pojačanje.

Kada je u pitanju pomenuti Arijas, on je trenutno i bliži prelasku u Atletiko Madrid, pa se čini da će Napoli ostati i bez njegovih usluga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
16:37

Vam IH:-D Naravno, mislim na starijeg Donarumu, mladji im nije potreban.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
16:36

Eto vam ga Donaruma i Suso!