De Hea više nije siguran, stigao najbolji golman PL!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.08.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Ko će među stative na "Old Traforu"?

EPA-EFE/SHAUN BOTTERILL / NMC / GETTY IMAGES POOL
EPA-EFE/SHAUN BOTTERILL / NMC / GETTY IMAGES POOL

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted je rešio da po svaku cenu zadrži Dina Hendersona na "Old Trafordu".

Ovaj 23-godišnji čuvar mreže je imao dve sjajne sezone kao golman Šefild junajtea, najpre u Čempionšipu, u sezoni za nama i u PL.

Istakao se kao jedan od najboljih golmana u Premijer ligi, prema brojnim parametrima i najbolji, svesni su u Junajtedu da je pred njim velika budućnost, pa su mu zato ponudili novi ugovor do leta 2024. godine i sasvim solidnu platu.

Solskjer mu je navodno obećao da će se ravnopravno boriti sa najplaćenijim pojedincem u ekipi za mesto među stativama, De Hea se našao i na udaru kritika u finišu sezone, pa su mnogi za to da se Hendersonu ukaže šansa.

On je bio uporan da želi da bude u ekipi u kojoj će braniti, izgleda da će zaista dobiti šansu u matičnom klubu.

Što se tiče Šefilda, sva je prilika da će Hendersona među stativama zameniti Eron Remsdejl iz Bornmuta.

Baner 4


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leonid
Wednesday, 19.08.2020
23:35

Koliko god Henderson bio dobar golman, bolji je od njega De Gea. Moze i Henderson da ima losu sezonu kao De Gea, nema garancije. Bolje pozajmica da stase jos godinu dana. De Gea za sve sta je uradio za klub treba da dobije novu sansu.

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 19.08.2020
18:54

De geu prodati za 1 milion realno toliko i vrijedi ,neznam ko bi dao vise za jednu obicnu kravu koji nas je kostao dvadesetak bodova ispadanja iz FE kupa pa iz Lige Europe ako ste spremni da tako bude i iduce godine ok ja nisam.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 19.08.2020
18:28

De Hea od kiksa u reprezentaciji, totalno je pao. Sve je nesigurniji i nesigurniji.
Iskreno bih odmah ove sezone da bude prvi golman. Ako planiraju da vreba priliku, bolje još jednu sezonu u Šefildu i uz konstantnost, sledeću sezonu bude prvi golman a De Hei se zahvalili i prodati ga. Prosto, mislim da je De Hea svoje najbolje obbranio, samo se nadam da će biti ipak bolji sezone za nama. Mnogo je grešio, loše komanduje odbranom, bož sačuvaj da krene na istrčavanje, postao je klasični linijaš.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 19.08.2020
15:54

Ovo je glup potez, treba ga ostaviti jos godinu dana tamo ako nece biti u MU pevi izbor. Ali ako oni dovode novog golmana i nemaju namjeru da im brani tudji golman on ok.

avatar
Manchester UTD
Wednesday, 19.08.2020
14:30

Koliko pojacanja u ovom prelaznom roku, ako nastave ovako da ih dovode, boricemo se grcevito za 6 mesto. Alo Vudvorde, bavi se marketingom covece to ti ide od ruke, sta da radimo sledece sezone da se takmicimo sa Arsenalom i Totenhmom za 5-6 mesto. TRAGEDIJA!

avatar
Z
Wednesday, 19.08.2020
14:07

Hednerson je stvarno nestvaran, samo uporedite Shefild prosle i ove sezone....ali je suvisno da dolazi ako je De Hea tu. Ako dele minute, De Hea gubi na ceni, a maleni na samopouzdanju. Ovako jos jedna godina na pozajmici, pa ga vratite sl sezone, kada budete imali vremena da uvaljate masno De Heu