De Hea se premišlja, zamena stiže iz Zagreba?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.08.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Španac i dalje nije potpisao ugovor, mada se očekuje da na kraju prelomi. Ipak, Junajted ima rešenje...

EPA-EFE/DANIEL KASAP
EPA-EFE/DANIEL KASAP

Povezane vesti

Iako je bilo najavljeno da je u pitanju formalnost i dalje nema potpisa.

De Hei je ponuđeno ogromnih 20 miliona evra po sezoni, pričalo se da je gotovo, ali onda je sve utihnulo. Iako mu ugovor ističe narednog leta, De Hea i dalje razmišlja, iza ugla čeka PSŽ, ali priča se da bi ga doveo i Juventus bez obeštećenja.

Kod Španca je veći problem od novca ambicija Junajteda, ali i život u Engleskoj koji mu teško pada i posle osam godina na "Old Trafordu".

"Đavoli" gledaju na drugu stranu, skautirali su sjajnog Dominika Livakovića golmana Dinama.

Ovaj Zadranin ima 24 godine, više od 100 nastupa za "Modre", branio je i za Hrvatsku, bio među igračima koji su stigli u finale Mundijala.

Sigurno je da se radi o jednom od najtalentovanijih golmana na Balkanu, videćemo hoće li se Junajted odlučiti da ga dovede i na taj način eventualno neutrališe odlazak Španca koji je prošle godine branio daleko slabije nego pre dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 26.08.2019
19:19

On je samo zelio u Real jer mu je tamo porodica i djevojka a PSG i Juve nikad i nisu bili u igri. Vjerujem da ce ostati a ako mu se ide nek ide ali onda treba dovesti Oblaka ili Donnarummu. Ovog iz Dinama ako kupe on jedino moze biti 3. golman u MANU. Jer je od njega Romero bolji a da on zamjeni DDG je komedija...

avatar
Offside
Monday, 26.08.2019
14:06

Eeeee moj Pereze...
A mi dovedosmo Kurtou...
Umesto da udjes u pregovore i dovedes ovakvog golamana sledece leto a da do tada brani Navas mi lepo dovedosmo rupu koja primi vise golova nego sto odbrani..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 26.08.2019
12:34

Ovaj Junajted moze da zadrzi igrace samo uz ogromnu platu...najbolji igraci zele da ih napuste...koliko su samo propali

avatar
Аполо
Monday, 26.08.2019
10:59

Ako ima interesenata, prodajte De Geu čim pre. Ako se čovek premišlja neka ide, zajedno sa Pogbom. Nezadovoljni igrači nam ne trebaju, ako im plata nije dovoljna neka potraže bolju na drugom mestu. Ne treba nikog moliti.

avatar
Stevan Mikša
Monday, 26.08.2019
11:46

Uopste se ne radi tu u plati. Nekoliko puta je produzavao ugovor, a celni ljudi nikako da vrate klub na pravi kolosek. Stv decko vise gubi vreme. Jos pocinju i njega da krive za lose rezultate, a to sto vezni red i odbrana dozvole onoliko sutrva u okvir gola, to nema veze.

avatar
Аполо
Tuesday, 27.08.2019
17:25

Slazem se u potpunosti. MU je posle Fergija neprepoznatljiv i trebace jos dosta vremena dok se ne vratimo na pravi kolosek. Medjutim uprkos takvoj situaciji, danasnji fudbaleri su sve alaviji i svi prvenstveno trce za parama, da se ne lazemo. Junajted je pojedincima dao plate koje ne mogu da dobiju u drugim klubovima koji su u daleko boljoj formi, ali takvi i dalje kukaju kako im nesto fali. Prosto i jednostavno, ako nisi zadovoljan, dogovori se sa klubom da te prodaju i kraj price. De Gea je duze vreme bio najbolji pojedinac u klubu ,sto dovoljno govori koliko Junajted lose igra generalno. Medjutim njegova trenutna forma ne moze da se poredi sa formom od pre par godina. Ako si video 2. gol protiv Palace kako je primio, znas o cemu ti pricam.

avatar
mrancic
Monday, 26.08.2019
12:58

Od svetskog prvenstva totalno pao.Drugi gol Palasa odbranilo bi više od pola golmana PL.