De Hea, neće te skoro ostaviti na miru...

Autor: Miloš Marković
utorak 26.05.2015.
09:39
Izvor: Sportske.net

Golman Junajteda trpi veliki pritisak radoznale javnosti.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Golman Mančester Junajteda, najbolji fudbaler ovog kluba za proteklu sezonu, pred sobom ima odlučujući period.

Namera engleskog tima je jasna, rukovodstvo, menadžer, zajedno sa igračima i navijačima izuzetno cene španskog golmana, koji je na Old Traford doveden kao dugoročno rešenje i zalog za budućnost.

Ipak, nakon sezone u kojoj je u potpunosti dokazao svoj kvalitet i u Premijer Ligi, pažnju na španskog čuvara mreže je skrenuo Real Madrid.

Opisan kao pravo mesto za razvoj jednog španskog reprezentativca i budućeg broja jedan 'Crvene furije', De Hea ima ponudu da se vrati u Madrid.

da stvari budu gore, njegova verenica je veliki navijač kraljevskog kluba, te se samo može naslutiti kakav pritisak mladi Španac trpi svakodnevno kod svoje izabranice.

Španski mediji javljaju da je i sam De Hea izuzetno zaintrigiran mogućnošću da postane 'Galaktikos', a vatru gotovo svakodnevno raspiruje španska Marka.

Danas, ovaj medij predstavlja rezultate internet ankete u kojoj su navijači Real Madrida ispitani koga prioritetno žele kao novo pojačanje svog kluba.

de hea

Sa preko 50% glasova, De Hea je na prvom mestu ispred Pola Pogbe i Marka Veratija.

Neće ga javnost skoro ostaviti na miru, predstoji nam dugo leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.05.2015
19:53

Ako hoce, nek' ide. Ponavljam, niko nije veci od kluba, i svako ima dostojnu zamenu, pa i on. Voleo bih da ostane, to je neosporno, ali ako zeli da ide, vrata su mu otvorena.