De Fraj se obratio navijačima: ''Boli me ovakav rastanak!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.02.2018.
18:27
Izvor: Sportske.net

Nije želeo da produži ugovor, ali izgleda da je očekivao drugačiju reakciju klupskih čelnika.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Preneli smo rano jutros, propali su pregovori čelnika Lacija i holandskog internacionalca Stefana De Fraja oko potpisivanja novog ugovora, sportski direktor Igli Tare je vidno nezadovoljan saopštio da je klub povukao ponudu za nastavak saradnje, pa će ovaj fudbaler na leto kao slobodan igrač napustiti rimske ''nebesko plave''.

Na njega će se do kraja sezone ozbiljno računati, ali Holanđanin žali što nije došlo do dogovora i što su čelni ljudi kluba veoma nezadovoljni takvim raspletom.

Tim povodom se večeras na Instagramu obratio navijačima Lacija otvorenim pismom.

''Bio je to veoma težak period za mene, prepun raznih spekulacija o mojoj budućnosti i došli smo do tačke koju niko nije želeo.

Nžalost, nismo uspeli da dođemo do zadovoljavajućeg dogovora za obe strane, iz različitih razloga. Razumem razočaranje navijača i boli me što morm da odem na ovakav način.

Iako se osećam srećnim ovde i kao kod kuće, ponekad moramo da izađemo iz naše udobne zone, kako bismo postigli željene ciljeve.
-
-
Zauvek ću biti zahvalan Laciju i njegovim navijačima što su me uvek podržavali, verovali u mene i pružali prilike. Uvek sam pokušavao da to demonstriram dajući sve od sebe i tako ću se ponašati do kraja.

Hvala vam, Stefan'',
napisao je De Fraj, koga su mediji povezivali sa brojnim evropskim klubovima - Interom, Juventusom, Napolijem, Mančester junajtedom, Liverpulom, PSŽ-om, Barselonom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 20.02.2018
20:22

Vec potpisan ugovor sa Interom. Skrinjar, DeFraj stoperski par...Samo da se izvucemo iz ove krize i plasiramo se u LS...https://www.football-italia.net/117481/inter-close-de-vrij-deal

avatar
_Goran_
Tuesday, 20.02.2018
22:06

Jeste jeste potpisao je, a u naslovu tvog linka stoji upitnik.

avatar
deki trbic
Tuesday, 20.02.2018
23:49

pa nije lud da ide sa konja na magarca

avatar
Red blood
Tuesday, 20.02.2018
23:46

I u naslovu stoji da je BLIZU DOGOVORA.Tako da..medijska spekulacija..za sad.