Davidsov nećak, Vajnaldumov rođak, stiže u Seriju A!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.12.2016.
11:04
Izvor: Sportske.net

Sećate se njega? Sada je na prilično niskim granama!

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Rojston Drente je proglašavan za jednog od najtalentovanijih igrača na svetu. Eksplodirao je 2007. na prvenstvu Evrope za mlade, prerano se u Realu priključio zemljacima Robenu i Snajderu.

Ovaj nekada sjajni krilni igrač se Španiji predstavio golčinom protiv Sevilje u Superkupu, ali se njegova zvezda brzo ugasila.

Krenula se seljakanja, od Herkulesa gde se žalio što kasni plata, preko bio je u Evertonu, čak i u Alaniji iz Vladikavkaza. Težak karakter, često je više vodio računa o izgledu i bavio se rep muzikom, godine su prolazile, sada ih ima 29.

Posle Redinga, Šefild Vendzeja, otišao je u Kajzeri i na kraju na naftni istok, igrao je za Banija iz Abu Dabija.

Želi povratak u neku jaču ligu, zanimljivo, njegov ujak je Edgar Davids koji pokušava da mu nađe angažman u Italiji. Drenteov rođak Vajnaldum je u Liverpulu, ali sada stariji i do pre par godina poznatiji Drente ne može da računa na povratak u PL.

Hoće li u Seriju A?

Drente je spreman da za mali novac igra do kraja sezone, nudio se Peskari i Kaljariju. Na Sardiniji se razmišljaju, svako je dobrodošao, tim pre što su vlasnici zagrejani za ideju dovođenja igrača koji je jednom bio veliko ime, ko zna, možda proigra. Sardi stoje dobro, mnogo pre kraja bi mogli da izbore opstanak, što bi otvorilo prostor za Drentea da igra bez pritiska.

Tada je i najbolji.

Da vidimo kako će proći ova labudova pesma igrača koji je bio predodređen za velike stvari, ali nije mu se dalo!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke