Darmijan ostaje u Junajtedu, osim ako...

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 02.08.2018.
13:45
Izvor: Sportske.net

Mnogi italijanski timovi žele Darmijana u svom timu, ali izgleda da će on ipak ostati u Junajtedu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Tulio Tinti, agent italijanskog beka je najavio da će njegov igrač najverovatnije ostati u klubu sa "Old Traforda".

Italijan se povezivao sa Napolijem, Milanom, Interom i Juventusom u ovom prelaznom roku, ali izgleda da se njegov povratak u italijansku Seriju A neće desiti, makar ne u ovom prelaznom roku.

Jasno je da je dvadesetosmogodišnji defanzivac nezadovoljan u Junajtedu, ali isto tako je ovaj klub postavio cenu koju niko nije spreman da plati.

Darmijana su mnogi želeli u svom timu, mnogima je bio  prva opcija, ali niko nije spreman da izdvoji 20 miliona evra, koliko engleski klub traži.

"Nakon što sam pričao sa ovim klubovima, mislim da Darmijan neće napustiti Premijer ligu i Junajted", rekao je agent.

Darmijan je u Junajted stigao 2015. godine za 12,7 miliona funti, nakon nekoliko fantastičnih sezona u Torinu. Nije opravdao očekivanja, pa sada pokušava da se vrati u Seriju A, ali izgleda da to nije moguće u ovom prelaznom roku.

Kako sada stvari stoje, jedini način da Darmijan napusti Junajted je da bude deo transkacije u kojoj bi Mertens otišao u Mančester, a Italijan se vratio u Seriju A.

Napoli želi Italijana, ali da li je spreman da se odrekne Belgijanca?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hajduk United
Thursday, 02.08.2018
18:58

Murinjo,svaka ti čast,ali brate kud ta tvoja kola idu...sićam se dok si vodia drogbu u prvom mandatu...kija je to mašinerija bila...a danas brate si mi koma...samo plačeš,nikoga nisam toliko cuja da žali osim tebe

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 02.08.2018
15:37

Sta im je uradio Van Gal, mislim da im nijedan njegov igrac ne igra prvu postavu , a potrosio silu para.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 02.08.2018
16:17

Mojes,LVG,Murinjo... Sledeceg da dovedu Mancinija koji voli da kupuje pa mu posle niko ne odgovara,i da ih dokusuri. Iz uprave Junajteda misle samo na pare al izgleda nisu svesni da ako se nastavi sa losim rezultatima,i zarada ce postati manja.

avatar
koma73
Thursday, 02.08.2018
14:42

Ovo može jedino kod Murinja. Niko neće kod njega jer je mnogo veća šansa da ga upropasti nego da procveta, a u svakom slučaju izgledaće loše u očajnoj igri koju igra Murinjo, a opet nikog ne mogu da prodaju upravo iz razloga što ih je Murinjo ubio u pojam i svaki je sem De Hee gori nego kad je stigao u UTD, em su iz uprave nabiflali cene, kao da su prvotimci u ekstra formi. Kad povežeš dva .... Murinja i Vudvarda i ubaciš ih u tenAk, šta drugo očekivati sem propast.