Danijel Aleksić ponovo u Superligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net

Momak koji je slovio za jednog od najperspektivnijih srpskih igrača u klasi 91' Danijel Aleksić pokušaće da revitalizuje karijeru igranjem u švajcarskoj Superligi.

fcsg.ch
fcsg.ch

Povezane vesti

Nakon neuspelih pokušaja da svoj fudbalski potencijal iskaže u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj i Poljskoj, Danijel Aleksić (23) odlučio je da karijeru nastavi u Švajcarskoj.

Bivši prvotimac Vojvodine potpisao je sa Sent Galenom ugovor na tri i po godine a trener Džef Sajben izrazio je zadovoljstvo što će nekada najtalentovaniji igrač iz Srbije ubući zeleno-beli dres.

"Danijel je perspektivan igrač. Brz je, ima dobru tehniku i dobru završnicu. Ranije su ga smatrali za jednog od najtalentovanijih igrača u Srbiji. Pokazao je kvalitet tokom probnog perioda i siguran sam da će nam biti od pomoći kada shvati koliko je Sent Galen dobra prilika za njega" rekao je Sajber.

Sent Galen će biti šesti evropski klub u kojem će se Danijel Aleksić oprobati nakon odlaska iz Novog Sada.

Epizode u Đenovi, Grojter Firtu, Sent Etjenu, Avinjonu i Lehji nisu bile uspešne pa se nadamo da će mladi napadač uspeti da revitalizuje karijeru igranjem za trenutno petoplasiranu ekipu švajcarske Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke