Dan nakon remija na stadionu Partizana, Bešiktaš predstavio veliko pojačanje iz PL!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.08.2018.
18:12
Izvor: Sportske.net

Turski klub, koji je sinoć remizirao sa Partizanom, angažovao je veliko pojačanje.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Bešiktaš je nakon duela sa "crno-belima" u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope, koji je na stadionu Partizana okončan sa 1:1, potvrdio da je angažovao ogromno pojačanje.

Naime, novi golman istanbulskog kluba je Loris Karijus.

Turski klub je to objavio na svom "Tviter" nalogu, kako su za naslovnu sliku postavili fotografiju nemačkog golmana, sa njegovim imenom i natpisom "Dođi u Bešiktaš".

Transfer dakle nije u potpunosti završen, ali je ovo jasan znak da je do realizacije ostala samo papirologija.

Loris Karijus je u Liverpul stigao leta 2016. godine, minule sezone je bio standardan na golu "Redsa", koji su se domogli finala Lige šampiona.

Poraženi su puleni Jirgena Klopa u Kijevu od Real Madrida, a najveći krivac za poraz od "kraljevskog" kluba je svakako Karijus, koji je bio direktno odgovoran za dva gola Madriđana.

Tako je uprava kluba sa "Enfilda" ovog leta potrošila preko 70 miliona evra za angažovanje novog golmana, Alisona Bekera iz Rome, te je na kraju odlučeno da Minjole bude alternativa za brazilskog reprezentativca.

Karijus se u Istanbul seli na dvogodišnju pozajmicu, a Bešiktaš će nakon toga imati mogućnost da otkupi njegov ugovor za 10ak miliona evra.


Kasnije su promenili naslovnu fotografiju, stavili su najavu za novu epizodu serijala "Come to Besiktas" (Dođite u Bešiktaš), što je sasvim sigurno još jedna potvrda da se ozvaničenje Karijusovog transfera očekuje svakog trenutka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 24.08.2018
19:43

Odlicno, nadam se da ce braniti u revansu

avatar
RIP KOBE
Friday, 24.08.2018
18:46

pojacanje za partizan!

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.08.2018
19:15

Ne verujem da sme da igra.

avatar
Fikan
Friday, 24.08.2018
18:43

Veliko pojacanje...za nas😂

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 24.08.2018
18:29

''Humskoj''? Veliko pojacanje?

avatar
Normal one
Friday, 24.08.2018
18:28

Fina sansa za Partizan...Sve na stranu nije on los golman ali je mnogo plasljiv i puca pod pitiskom.Pa on ljudi moji na skoro 1,9m ima 75 kg,pa on nije model on treba da bude zver na golu koje se igraci plase,kao sto je bio Kan,kao sto je Smajhil,pa vidite kako je Nojer gradjen.Sa druge strane on je taj koji se najvise plasi na terenu,vise od tinejdzera koji debituju.Ne kazem da svi golmani trebaju da budu raspucani i Da Hea je mrsav a macka,ali Da hea ima reflekse.Karius nema i to mora da nadoknadi na drugi nacin.