Da ne poveruješ, Milan potrošio više od 100 miliona, nema napadača! Kasting se nastavlja, ovo su nove mete!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.04.2020.
09:36
Izvor: Sportske.net

Čini se da sve što su radili u protekle dve godine deluje pogrešno kada se pogleda krajnji rezultat. I šta sada?

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Ahilova peta Milana ostaje napak.

Kako podseća "Gazeta delo Sport", Rosoneri su uložili oko 80 miliona evra u napadaće poslednje dve sezone, sećate se dolaska Iguaina uz fanfare, trajao je šest meseci, pre nego što je prosleđen u Čelsi.

Doveden je Pjontek nakon fantastične polusezone u Đenovi i on je prošlost, zatim je stigao Ibrahimović, koji će napustiti klub, ni on nije uspeo ništa da promeni.

Doveden je Rebić koji je posle loše jeseni eksplodirao, ali on je na pozajmici i Milan nema klauzulu o otkupu Hrvara od Ajntrahta, ostao je Rafael Leao, za koga se procenjuje da je suviše mlada da bi nosio napad.

Ako se sračunaju transferi, uloženo u napadače, Milan je potrošio više od 100 miliona evra da nađe vođu napada, nije im uspelo.


Bonus 10

Šta sada?

Ragnik koji stiže neće imati veliki budžet, Timo Verner je nemoguća misija, a kao prva meta pominje se Arek Milik iz Napolija koji ne želi da produži ugovor pod Vezuvom.

Pominjana je i trampa sa Interom, Ikardi za Donarumu, ali čini se da je to nemoguća misija, tim pre što bi nekadašnji kapiten Intera tražio ogromnu platu, Milan nema novca za takve transfere.

Šta će biti od svega videćemo, Ibra bi možda ostao, ako Milan napravi ekipu koja će se boriti za vrh tabele, ali čini se da Ragnik ima druge ideje, a i da će sa budžetom koji ima, to biti utopija naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 21.04.2020
19:12

citam komentare i ne verujem koliko ljudi stavljaju neke tamo igrace od kojih nema nista! Paketa 25-30....bilja i bonaventura za plate....kesi 20+....musakio 5-10....razmisliti o prodaji jednog od bekova mada je leva strana kriticnija jer je tu samo jedan igrac....sto se tice turcina ne vidim kako on moze ista da igra vise...napad nemamo sve da svedjanin ostane....krila zakrpljena s portugalcem i kastiljehom....e sad ovako: Milan mora dovesti defanzivca za kapitena...tu su skandinavci sasvim ok...moze i kristensen a moze i ovaj iz seltika...levo nemam ideju...u vezi dovesti tonalija ako vec idu od nule...on i benaser su taman...krilni igraci sve sto valja je skupo trejd izmedju pakete ako ga hoce i nemackog drakslera je dobar....na drugo krilo dovesti undera ili sara...mora se platiti jer nema nista dzabe....gece je promasaj! sto se tice napada tu se mora uvrstiti portugalac za rebica...a druga devetka ako nemac dolazi za strucni stab je poulsen...ima visinu...dobar na lopti...igrac koji se malo koristi i msm da ima motiv...do vernera ce tesko!

avatar
Aleksandar 7
Saturday, 18.04.2020
10:37

Prilicno tacan tekst,nazalost...
U trenutnoj situaciji nema nekih opcija.
Mozda bi najbezbolnije bilo da Ibra ipak nekako ostane..tesko.
Milan ce ukoliko proda Donarumu,Musacia,Rodrigeza,Kesija,Susa i Paketu ipak moci da dodje do znacajnog budzeta.
Namerno izostavljam Chalkanoglua,Ragink ce ga zadrzati.
Mozda ne bi bilo lose uzeti Jovica na pozajmicu,dovesti levo Kostica,desno bi igrao Rebic(koji svakako ostaje barem jos sezonu na pozajmici),njih trojica se znaju "u dusu",iza njih trojice Chalcanoglu kao 10ka,dva nesto defanzivnija vezna bi bili Benacer i recimo kupiti Tonalija(koji se deklarise kao navijac Milana,nije preterano skup...),pozadi Romanjoli plus jos jedan,bilo bi lepo da se vrati T.Silva,ako ne mladi Gabbia,levo Hernandes,desno Calabria pre Kontija...Na golu Plizari.
Na klupi bi ostali polivalentni Laxalt,jedan stoper(Duarte),Krunic,vratiti Pobegu sa pozajmice,zatim Castljeho,Maldini i Leao.
Cenim da ce klub napustiti Bilja i Bonaventura.
Ovo bi bila fina ekipa,jos ako ih Ragink ispravno motivise i utegne...
Covek se dokazao u radu sa mladim igracima,ovde ima materijala...
Recimo da bi Milan mogao krenuti u pravom smeru.
Nadamo se...pozdrav.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 18.04.2020
19:55

Po meni ja ekipa jedva prosjecna istina puna mladih igraca koji mogu a mozda ne mogu postati vrhunski ! Riskantno !

avatar
Sunday, 19.04.2020
09:25

Slazem se, to je ekipa koja bi tesko mogla vise i bolje od cetvrtog ili petog mesta. Kalabria, Calhanoglu, Kostic plus Plizari koji nikakvog iskustva nema u najjacoj konkurenciji, tu bi bas trebalo cudo da se desi pa da se borimo za nesto vise od onoga sto nam je i vec sad u dometu.

avatar
petar8
Saturday, 18.04.2020
23:01

Realno i s tim pojacanjima to nedjeluje pretjerano jako. Negovorim ovo sa ekim podcjenjivanjem

avatar
Saturday, 18.04.2020
09:51

Ibra nista nije promenio Hahaha
napak (kako ti je ovo uspelo), napadaće, hrvara, suvise mlada

avatar
ČokoMoko
Saturday, 18.04.2020
09:40

Sta ostade od nekad velikog Milana....