Da ne poveruješ, Arteta ga otpisuje, odlazi u Real ili Barsu?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.06.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

Sinoć ga nije bilo u timu, razlozi nisu fudbalski, što je i potvrdio španski menadžer...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako se i pretpostavljalo Mateo Genduzi nije bio u kombinaciji za tim posle onoga što se desilo u Brajtonu. Naime, on se sukobio sa igračima "Galebova", tokom meča ih je provocira, uhvatio je u jednom trenutku Mopaja za grlo, a osim što je pogrdnim imenima nazivao fudbalere Brajtona, uradio je još jednu veoma ružnu stvar.

"Zarađujem više novca nego što ćete videti u životu", rugao se francuski reprezentativac rivalu koji je na kraju slavio.

Pričalo se da ovo nije prvi incident, da je Arteta nezadovoljan ponašanjem i prepotentošću momka koji se dokopao reprezentacije u finišu kvalifikacija za EP.

Čak se spekukiše da je Dešamp zvao menadžera Arsenala da se raspita o ponašanju Genduzija, na kraju odlični vezista nije bio u konkurenciji za tim protiv Sautemptona.

Arsenal je dobio svoj prvi meč posle "Restarta", a Arteta je potvrdio da je u pitanju unutrašnja stvar kluba veza za disciplinu.

Ovo je ubzalo spekulacije da će zbog ponašanja, odnosno stava koji nije od juče, bivši igrač Lorijena biti prodat. Priča se da bi Real i Barselona želeli da uzmu mladog Francuza, a da će Madriđani ponuditi Sebaljosa na koga izgleda Zidan ne računa i koji je meta Valensije.

baner 2

Videćemo šta će biti od svega, od PL timova, Lester želi Genduzija, Rodžers planira ne samo da zadrži igrače već i pojača tim u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Petković
Saturday, 27.06.2020
10:01

Dajte ga za dž,dečko nema pojma,ne znam ko ga je nabedio da je neki igrač.

avatar
damjan89
Friday, 26.06.2020
17:16

On jedino i vredi u veznom redu Arsenala, do godine borba za gornji deo tabele, eventualno 11,12 mesto...Sta koga briga kako se ponasa na utakmici, ako je dobar sa saigracima, trenerom i sto je jos vaznije na svakoj utakmici daje svoj maksimum

avatar
Le Tissier
Friday, 26.06.2020
11:35

Decko izgleda nije bas bistar. Bezveze da kazete to nekom ko igra u Premijer ligi, pogotovo Mopaju koji ima 23 god a dao je cini mi se desetak ako ne i vise golova ove sezone. Mozds ce na kraju imati pet puta boljubkarijerubod Genduzija...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 26.06.2020
10:35

Ceballos je bolji od kosnje u svim segmentima igre ma da ne vjerujem da ce ga prodati radi toga

avatar
Amalainter
Friday, 26.06.2020
10:26

U Realu ce moci da cisti kopacke ovima iz B tima..toliko je dobar.. 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 26.06.2020
09:01

Sta ce ovaj Realu