Da li su ovo prva dva pojačanja Antonija Kontea?

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.05.2019.
11:42
Izvor: Beta

Dve mete Antonija Kontea.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter želi da dovede Romelua Lukakua i Viktora Mozesa, kada postavi Antonija Kontea za novog trenera, preneo je danas Skaj Italija.

Očekuje se da će Konte zameniti Lučana Spaletija na klupi Intera, a bivši selektor Italije želi da dovede igrača Mančester junajteda Lukakua i Mozesa, koji igra za Fenerbahče, na pozajmici iz Čelsija.

Konte je pokušao da dovede Lukakua na leto 2017. godine, dok je bio u Čelsiju, ali je belgijski napadač odlučio da pređe u Junajted iz Evertona.

Lukaku je postigao 42 gola u 96 utakmica za Junajted, ali nije bio strelac u poslednjih osam utakmica ove sezone, pa je umesto njega uglavnom igrao Markus Rašford.

Lukaku je prošlog meseca rekao da bi želeo da igra u Seriji A.

Mozes je bio regularan u Čelsiju dok je Konte bio u klubu i osvojio je titulu 2017. godine. Nigerijac je izgubio mesto u timu otkako je ekipu preuzeo Mauricio Sari, pa je u januaru otišao na pozajmicu u Fenerbahče.

On redovno igra u turskom klubu, u kome bi trebalo da ostane do 2020. godine, pa bi Inter morao da pregovara sa Fenerbahčeom ako želi da dovede Mozesa na San Siro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 23.05.2019
12:24

Ako hoce Lukakua morat ce se fino isprsit i oborit rekord kluba.

avatar
Oldboy
Thursday, 23.05.2019
21:24

A što ne igra u poslednje vreme?