Da li Perez obmanjuje, ovo su tri ponude koje su Ronaldo i Real odbili ovog leta?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.10.2018.
07:58
Izvor: Sportske.net

Predsednik Reala tvrdio da je imao samo ponudu Juventusa, međutim, španski mediji tvrde da to nije istina. Ronaldo odbio jednu, Real dve za samog fudbalera...

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Ronaldo o svemu ćuti, Perez je poručio da su mu vrata Reala otvorena i da može da se vrati jednog dana, ali u Italiju kažu da je i dalje besan zbog neispunjenih obećanja prvog čoveka "Los Blankosa" i da je zauvek zatvorio knjigu, ne želi ni da se sretne sa Perezom.

A šta se letos dešavalo?

Perez tvrdi da je Ronaldo želeo da ide i da je imao samo ponudu Juventusa, međutim španski mediji su došli do drugih informacija.

Naime, sam fudbaler je odbio ponudu Milana, koju je Real prihvatio, radilo se o 150 miliona evra koliko je nudio bivši gazda Li. On je navodno našao finansijere za taj poduhvat koji bi privukao sponzore, ali je Kristijano smatrao da Milan ni sa njim ne može da se vrati na vrh i da nema vremena, niti potrebe da rizikuje odlaskom na "San Siro".

Dve ponude je odbio Real. Prvu, Junajtedovu jer je bila preniska, "Đavoli" su bili spremni da vrate Ronalda i da mu ponude ogromnu platu, ali nisu želeli da u kasu Reala uplate 100 miliona koliko je Perez procenio da vredi najbolji na svetu.

Druga ponuda je PSŽ, jer su oni pregovarali i odugovlačili želeći da kupe Ronalda u finišu prelaznog roka, ali nisu pristali ni na kakve pregovore oko Mbapea i Nejmara.

Njihova namera je bila da odugovlače do kraja avgusta i onda dovedu Portugalca.

Ali, Real nije želeo ni da pregovara o tome.

Na kraju, Ronaldo je izabrao Juventus, od početka, on je želeo u Torino, pre svega jer je Juve pokazao veliku angažovanost da ga dovede, organizaciono je u ovom trenutku i igrački mnogo jači od svih pomenutih klubova, plus, kako je rekao, bio je na pragu "Bjankonera" pre 15 godina i želeo je da zaigra za najveći italijanski klub.

Za sada, ispostavilo se da je napravio pravi potez...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 01.10.2018
18:03

Jutros nisam ni video ovo na kraju. Ti nemas pravo na takve kvalifikacije.

avatar
Misosesic
Monday, 01.10.2018
14:54

Ciste spekulacije.

avatar
Badr Hari
Monday, 01.10.2018
13:13

Baš me čudi da je odbio ponudu Milana. :D

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 01.10.2018
08:00

Kristijano da ne veruje da je dovoljan? :-D Nesto ne bih rekao da smo Realu tu ponudu uputili OVOG leta, zna se u kakvim problemima smo bili, zar ne?