Da li Mbape može da odbije ovu ponudu, "stradaće" Nejmar?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.10.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Ovo nikada nikome nije ponuđeno. Da li je to rešenje?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Pregovori su održani, bez efekta. Opsesija vlasnika iz Katara je da zadrže Mbape i za to su čak spremni da žrtvuju Nejmara, kako bi ogromnom platom zadržali najtalentovanijeg igrača sveta.

Ali, kako se saznaje, nema pomaka, Mbape je odbio već dve ponude za produžetak, ima plan da ode u Real, ako ga ne puste narednog leta, onda 2022. kada mu ističe ugovor.

PSŽ nema izbora osim da ga proda u sledećem letnjem prelaznom roku, ali ako budu držali cenu od 180 miliona, to niko neće platiti.

U igri je i Liverpul, mada ni oni ne mogu da pomisle na ovaj novac.

Neki predlog Mbapea je bio da produži ugovor, ali da bude ugrađena prihvatljiva klauzula što je PSŽ odbio. Oni se nadaju da bi prodajom Nejmara mogli da oslobode budžet za 60 miliona evra po sezoni, što bi bila suma koju bi teško odbio.

Baner

Samo, videćemo šta će se desiti, ponavljamo, mnogo zavisi i od toga ko nasledi Tuhela, Nemac smatra Nejmara za glavnog igrača tima i nikako ga se ne bi odrekao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 26.10.2020
19:52

Nejmar i jeste tata u PSG po igrama

avatar
Offside
Monday, 26.10.2020
13:20

Zasto bi tesko odbio?Pa decko ima san da zaigra u Realu i takva sansa se pruza mozda samo jednom.On je uradio sve sa PSG i tu dostigao maksimum i vreme je za selidbu.Jednostavno,momku novac (verovatno) nije prioritet vec ostvarivanje sna i to je sasvim razumljivo.