Da li Jović treba da brine, jer Grizman je spreman na sve!?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.03.2019.
14:44
Izvor: Sportske.net

Srbin ima žestoku konkurenciju koja želi da povuče nesvakidašnji potez.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Barselona je rešila - na Kamp Nou stiže napadač!

Leo Mesi je nedodirljiv, Osman Dembele zalog za budućnost, dok je Luis Suarez već u godinama kada klub mora da razmišlja i o njegovoj alternativi.

Mesecima se spekulišu o dva imena, jedno je Luka Jović, a drugo Antoan Grizman.

Francuz je bio na pragu Barse još prošlog leta kada je klub bio spreman da isplati otkupnu klauzulu, ali je napadač tada ostao u Atletiku.

Sada je situacija dosta drugačija, Grizman ne veruje da može do trofeja u Madridu, pa je navodno spreman i da smanji zahteve kako bi prešao u Barsu.

Od 1. jula njegova otkupna klauzula iznosiće 100 miliona evra što je suma koju "Blaugrana" može da plati, a Grizman bi odobrovoljio prvaka Španije tako što bi pristao na godišnju platu od 16 miliona evra.

To je čak sedam manje od trenutne po slovu ugovora sa "Jorgandžijama" koji traje do leta 2023. godine.

Naravno, Jović bi bio mnogo jeftinije rešenje od osvajača Svetskog prvenstva, ali je pravo pitanje šta Barsa želi od svog novog napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejavu
Thursday, 28.03.2019
18:50

Grizman je, kao kreativac koji donekle igra slicno Mesiju, verovatno podobniji za Barselonu,dok je za Jovica Atletiko, odakle Francuz zeli da ode, sa brzim transformacijama i kontrama,a sto je dosta slicno kako sada igra u Ajntrahtu - idealan.

avatar
tomi selbi
Thursday, 28.03.2019
18:41

Dojadilo jadničku da stalno bude drugi...Ljudi moji, koliko takmičenja igra Barselona i šta će im svi ovi vrhunski igrači??

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.03.2019
18:02

Jovic ne treba da brine jer za Zvezdino dete nema zime.

avatar
Tata Messi
Thursday, 28.03.2019
16:13

Normalno da ce dovesti pre Jovica.Prvo 7 godina mladji,drugo duplo jeftiniji i trece Jovic je prava devetka dok Grizman to nije.

avatar
Barcelonista
Thursday, 28.03.2019
16:03

Jovic prije Grizmana, mladji je, jeftiniji je, Srbin je, a i Grizman je napravio ispalu prosle sezone, treba da si lud pa da ne znas da sa Atletikom ne mozes bog zna sto ucinjet,iskreno.

avatar
Mangus
Thursday, 28.03.2019
15:57

Otkupna klauzula je 120 miliona.
Drugo barsi treba nekoliko igraca. Zato verujem da će dovesti pre jovica i de lihta koji ce zajedno koststi koliko sam grizman i koji ce ukupno imati manju platu nego on sam. Pisao sam vec to. Suarez nece jos u penziju i na klupu te im treba neko ko ce sledecu sezonu sedeti na klupi i igrati povremeno a one tamo zaigrati kao prvotimac za sta je luka stvoren. Grizman nece sedeti na klulpi jer je preskup za tako nesto. I nece mu ego dozvoliti.