Da li je Sari "licemer"? Pod Vezuvom ga čeka nezamisliv doček, a na svu muku Napolija, on bi da im uzme i dva igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.01.2020.
11:40
Izvor: Sportske.net

Čini se da čak ni Iguain nije ovo istrpeo, Mauricio Sari će biti u paklu. Samo, osim o bodovima, on razmišlja i o pojačanjima...

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

U Italiji svi pričaju o gostovanju Juventusa u Napulju, razlog ovoga puta nije ni Iguain, niti tabela, Vezuvijani su daleko od vrha, već povratak Mauricija Sarija.

Njega čeka vatren doček, uvrede i zvižduci će samo biti deo čitavog rituala, očekuju se poruke da je "Juda" i da je izdao sve ideale o kojima je pričao.

Podsetimo, Sari je Toskanac, ali odrastao na dokovima Napulja gde je radio njegov otac, sa Napolijem je stigao nadomak titule, a onda otišao u Čelsi. To mu ne bi zamerili, na kraju krajeva, De Laurentis je doveo Anćelotija i praktično otpustio Sarija, ali godinu dana kasnije je bivši trener Napolija završio na klupi najvećeg neprijatelja.

"Gazeta" je izvređala propisno Sarija, provlačeći kroz redove da je licemer, da je, u vreme svoje epopeje u Napulju napadao savez, sudije, sistem koji favorizuje Juve i ostale klubove severa, zbog toga je dobio i nadimak "Komandant".

Sada kada je na suprotnoj strani je zaćutao, priča mnogo manje, sudije ne pominje, prilagodio se zahtevima Juventusa, ponaša se potpuno drugačije. To još više jedi navijače Napolija koji će ga vređati 90 minuta.

Napoli nije u situaciji da se koncentriše na vređanje, moraju, kako znaju i umeju da ostanu neporaženi, inače će napraviti crni rekord u istoriji kluba. Naime, nikada do sada nisu izgubili pet mečeva kod kuće u šampionatu u nizu. Plasman u polufinale kupa je malo popravio atmosferu, ali kao bomba je odjeknula vest da bi Sari, odnosno Juventus mogao da odvede Alana. Brazilac je na prodaju, nakon čuvene pobune vređao je DeLaurentisovog sina, u lošim je odnosima i sa navijačima i sa upravom, ali i Gatuzom, Juventus bi ga, ako prodaju Džana, uzeo. Postojala je varijanta da ponude Bernadeskija, ali sada dolaskom Politana pod Vezuv ta opcija otpada.

Juve želi i Albanca Hisaja, još jednog Sarijevog pulena koga je sa sobom doveo iz Empolija, a sada je na marginama.

Inače, Hisaj će verovatno biti u timu jer Gatuzo ima mnogo povreda, dok napred pomenuti Alan nije spreman za meč, kao ni Mertens, Gulam, Kulibali, pa će domaćin zaista biti silno oslabljen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Smederevac
Sunday, 26.01.2020
11:00

Baš će ih potresti eventualni odlazak Alana!Doveli su Dammea i Lobotku,a ako na leto dođe i Ambramat....Pa,Alan je i planiran za prodaju,došao je za relativno malu lovu,stekao punu afirmaciju i prošao zenit!Naplatiće ga masno,i zdravo-doviđenja!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 25.01.2020
22:17

Pa sta mogu osim zvizdanja i vrijedanja Nista novo Nista na sta nije spreman a sto se Alana tice dovesti ODMAH ako se moze

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:02

On je od Allana i napravio kvalitetnog igraca koji je prije njega bio cist prosjek, vjerujem da bi dosao.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 25.01.2020
18:08

Uklopio se u lopovluk

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 25.01.2020
16:15

Sari se jednostavno ponasa u skladu sa ponasanjem kluba koji vodi, licemerno i lopovski, savrseno se uklopio u novo okruzenje

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 25.01.2020
22:16

Vrijedno nam dosadujes glupostima i na tome ti cestitam ! Dosljedno i uporno

avatar
holideyyy
Saturday, 25.01.2020
15:43

Alan je pravi igrač za Juve !

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 25.01.2020
12:53

DeLaurentis vs. Bernadeski

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 25.01.2020
12:52

Kod Sarija je bio odlican, brzo bi se uklopio box-to-box igrac koji moze dosta da nam unapredi igru jer jedino na sredini skripi, ne znam koliko su zainteresovani za ovo ali bi nam sad legao ko budali samar a ako ga zele na leto onda nista samo Pogba

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:01

O Pogbi mozete samo mastati kao i Liverpool o Mbappeu

avatar
Igor978
Saturday, 25.01.2020
20:39

Inace ste u odbrani jaki kao stena, skripite na sve strane, prati vas sreca i sudije naravno kad zatreba