Da li je rešenje za sve Realove probleme u Mančesteru? Sjajni fudbaler spreman za promenu sredine!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.10.2019.
18:25
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuće informacije pojavile su se u španskim medijima.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real Madrid se drugu godinu zaredom muči, tokom vikenda su doživeli poraz od Majorke, nisu uspeli da postignu ni gol protiv povratnika u najviši rang, a bez bodova su ostali zbog gola koji su primili još u sedmom minutu.

Zidan je na "staklenim nogama", navodno Perez ostaje bez strpljenja, poznato je i ko bi mogao da nasledi Francuza na klupi "kraljevskog" kluba, više OVDE.

Jasno je da su problemi na "Bernabeu" brojni, a čini se da najveći problem leži u veznom redu.

Nisu angažovali nijedno pojačanje tokom leta u centralnom delu veznog reda, Zidan je želeo Pogbu, Perez Eriksena, ali francuski stručnjak nije verovao da mu Danac može pomoći, te do transfera nije došlo.

I dalje je Pogba velika želja kluba, ali su se u španskim medijima pojavile informacije i da "Los Blankosi" gledaju ka drugom klubu iz Mančestera.

Naime, sada je želja kluba sa "Santijago Bernabeua" belgijski reprezentativac iz redova Mančester sitija Kevin De Brujne.

Kevin de Brujne

Jasno, Belgijanac bi bio ogromno pojačanje za Madriđane, jedan je od najboljih vezista na svetu i ključ uspeha "Građana" u prethodnim sezonama.

Ipak, "Don Balon" prenosi da njegovi odnosi sa trenerom Gvardiolom nisu najbolji i da je nakon jučerašnjih komentara španskog stručnjaka spreman da promeni sredinu.

Gvardiola je izjavio da De Brujne svakog vikenda simulira u pokušaju da izbori jedanaesterac za svoj klub, što je iznerviralo Belgijanca, koji se prema pisanju pomenutog španskog lista ponudio "kraljevskom" klubu.

Jasno, Real Madrid bi morao da izdvoji ogroman novac za njegovo angažovanje, posebno jer je ugovorom vezan za "Građane" do leta 2023. godine.

Iako je utisak da Realu nedostaje pravi napadač, neko ko će nadoknaditi Ronaldove golove, čini se da pravi problem leži u veznom redu, nedostatku kreacije i kvalitetnom završnom pasu.

Luka Modrić se muči sa povredama, utisak je i da Kros nije pravi ove sezone, čak se i Nemac muči sa povredama sve češće, Isko je potpuno van forme, Hames Rodrigez je spletom okolnosti ostao u Madridu i čini se da bi mogao da promeni sredinu ukoliko se pojavi prava ponuda za njegove usluge.

To su igrači od kojih se očekuje da kreiraju igru "Los Blankosa", Valverde i Kazemiro su defanzivno orijentisani.

Tako bi De Brujne zaista mogao da bude pravi čovek za Madriđane, koji bi napadače spajao sa golom, samo ove sezone je već uspeo da upiše devet asistencija u dresu Mančester sitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 21.10.2019
20:41

А у Ситију су иначе луди, па би продали најкориснијег играча.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 22.10.2019
16:36

Prosle godine propustio pola utakmica i puni 29 na leto.

avatar
Man united
Thursday, 24.10.2019
14:16

*врхунских

avatar
Man united
Wednesday, 23.10.2019
15:16

Има он још минимум 4, 5 врхунцких сезона испред себе. А то што се повређивао прошле сезоне не мора да значи да ће и убудуће бити тако.

avatar
Tata Messi
Monday, 21.10.2019
20:17

Pa nije De Brujne lud da ode iz Sitija u Real koji je u raspadu.Jos mu je trener Gvardiola,a u Realu bi ga Zidan trenirao.Jos ga Siti ne bi pustio ni za 200m.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 22.10.2019
12:53

A sto lud? Da li ce osvojiti ikada LS sa Sitijem? Nece. Da li igra u najbolji klub na svetu? Ne igra. Da li moze imati vecu platu u Realu? Da. Ali sve zavisi od njegovih ambicija, hoce li ostati tu gde jeste ili ce napredovati.

avatar
3x3
Monday, 21.10.2019
18:52

Smeta im sto su Modric i Kros cesto povredjeni, a kod De Brujnea je ista situacija. Razlika je samo sto je De Brujne mnogo bolji igrac od obojice.

avatar
Jerome Drake
Monday, 21.10.2019
18:29

Pa kad dodje Murinjo da ga ponovo gurne na pozajmicu :)