Da li je razmena rešenje za Murinjove i Poketinove glavobolje?

Autor: Beta Beta
petak 27.10.2017.
14:12
Izvor: Beta

Defanzivac Mančester Junajteda nezadovoljan je statusom na "Old Trafordu", a sada je izjavio i gde bi voleo da nastavi svoju karijeru.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo rekao je da se nada da će jednog dana ponovo sarađivati sa svojim nekadašnjim trenerom iz Sautemptona, a sada menadžerom Totenhema Maurisijom Poketinom.

Šo i Poketino su sarađivali u Sautemptonu u sezoni 2012/13. kada je taj klub sezonu u Premijer ligi završio na osmom mestu.

Šo, koji se bori za svoje mesto u timu Junajteda, naveo je da je njegov odnos sa Poketinom bio fantastičan.

"Mislim da je Poketino sa Sautemptonom postigao nemoguće. Bili smo jedan od najboljih klubova u ligi... Nadam se da ću jednog dana ponovo igrati za njega i mislim da i on stvarno želi da ja ponovo igram za njega", rekao je Šo, preneli su danas britanski mediji.

"Zvao me je svojim sinom, toliko je dobar bio naš odnos. Imao sam mnogo uspona i padova, ali sam kod Poketina imao samo uspone", dodao je Šo.

Karsdorp Luke Shaw Luk So

Mladi Engleski defanzivac nikako nije uspeo da se nametne na "Old Trafordu", imao je i velikih problema sa povredama, a ove sezone je postalo jasno da će morati da potraži novi angažman, kako nije upisao ni minut u dresu "Crvenih Đavola".

Nije tajna i da je Murinjo zainteresovan za defanzivca Totenhema Denija Rouza, koji je pao u drugi plan u redovima Sparsa zahvaljujući sjajnim partijama Bena Dejvisa, pa se čini da bi neka vrsta razmene bila najbolja stvar i za same igrače, ali i za obe ekipe.

Britain Soccer Premier League

Šo i Poketino će imati priliku da se sretnu sutra kada će Junajted dočekati Totenhem u utakmici desetog kola Premijer lige. Meč se igra od 13.30. Junajted je drugi na tabeli Premijer lige sa 20 bodova, koliko ima i trećeplasirani Totenhem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liverpulovac
Friday, 27.10.2017
15:46

Jedino Šo i £25 miliona pa da se razmišlja o ponudi

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 27.10.2017
15:02

Razmena bi bila super za Junajted ali ne znam baš i za Totenhem. Da daju proverenog levog beka rivalu za titulu za povredjenog Šoa. Nisam baš siguran da Poketino tako misli

avatar
Barbosa
Friday, 27.10.2017
14:29

Nadam se da će doći do ove razmjene već u januaru.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 27.10.2017
14:25

Rouz je opasan igrac ali se i on cesto povredjuje u zadnje vreme. Oni koji vise prate Seriju A bolje znaju,ali meni Gulam iz Napolija deluje kao strasan levi bek. Po meni bi on bio super resenje.

avatar
Маркус19
Friday, 27.10.2017
14:18

Ово уопште не би било лоше, али је мало вероватно да се овако нешто и деси...