Da li je Portugalac rešenje za sve Junajtedove probleme?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.01.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net

Još jedan prelazni rok za zaborav.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted po svemu sudeći neće dovoditi pojačanja do kraja zimskog prelaznog roka, više OVDE.

Navijači su ostali razočarani, a u engleskim medijima se uveliko komentariše o činjenici da je jedan od najbogatijih klubova na svetu, kojem su očajnički potrebni novi igrači u nedostatku kvaliteta, za poslednja četiri prelazna roka doveo samo šest igrača, od kojih je jedno iskusni golman Grent.

U klub su stigli "samo" Fred, Dalot, Grent, Megvajer, Van-Bisaka i Den Džejms, kako navodi britanski novinar Oliver Kej, što je prosto neverovatno, kada se u ozbir uzme u kakvoj je situaciji klub već godinama.

Mnogi vide problem u Edu Vudvardu, generalnom direktoru "Đavola", koji se tvrdoglavo stara o transferima i odbija da angažuje stručnjaka koji će se pozabaviti angažovanjem novih igrača.

To bi ipak moglo da se promeni, izgleda da su u upravi kluba videli da je došlo vreme za određenu reakciju, pa bi priliku na mestu sportskog direktora kluba sa "Old Traforda" mogao da dobije bivši direktor PSŽ i Porta Antero Enrike.

Portugalac je dugo radio u Portu i nosi zasluge za brojna sjajna poslovanja "Zmajeva", nakon toga je dve godine proveo  u Pari sen Žermenu, da bi ga na mestu sportskog direktora "Svetaca" nasledio Leonardo.

Od tada je bez posla, spominjalo se da bi mogao da sarađuje sa Interom i Šangaj SIPG-om, ali je odlučio da odmori i sada je navodno spreman da se vrati poslu.

On je prema pisanju evropskih medija već u pregovorima sa klubom sa "Old Traforda", da preuzme poziciju sportskog direktora, koja je trenutno upražnjena.

Ovo je donekle i znak da klub narednog leta neće preuzimati Maurisio Poketino, koji je istakao da bi sam želeo da se brine o transferima, ali videćemo, sve opcije su još uvek otvorene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 28.01.2020
14:50

Pa sta je sa Brunom ? On je trebao igrat protiv Liverpula ... Junajted zagrize izgleda pa nece da plati, 60-70 miliona im sad puno a prvi su doveli Pogbu i presli debelo cifru koja je tad bila najveca. Kako god ko god dodje nece bit dobro pojacanje, njima treba trener koji ce se pitat za sve, istu stvar je Liverpul imao godinama, Poketino bi bio pravo rjesenje al da se daju odresene ruke kao i Klopu...Naprimjer dok je Rodzers bio na klupi redsa nije on imao u planu dovodit Balotelija kao zamjenu za Suareza il Markovica kao zamjenu za Sterlinga itd. Isto se desava i Junajtedu uz sve dosta su skrti.

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.01.2020
05:54

Hahaha presli debelo cifru koja je tad bila najveca 😂 presli je za milion dva ne lupaj kad ne znas

avatar
Red blood
Monday, 27.01.2020
22:37

Sokantno je ne samo to sto Junajted nije nista uradio,vec sto nije ni Totenhem,od Arsenala se mozda nije puno ni ocekivalo,ali pre svih Celzi je iznenadio.
Uloze zalbu da im se skine ban,a onda nista.
Mozda cuvaju neku bombu za sam kraj.

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 28.01.2020
00:01

Jedina bomba moze biti neka od navijaca MU u Edov ured

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.01.2020
21:54

Treba konstantno raditi proteste i vrsiti pritisak da odleprsa Vudvord i da ovi vlasnici prodaju klub nekom normalnijem malo od njih.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 27.01.2020
21:21

Stara se on jedino o svojoj fotelji

avatar
Nemanjici
Monday, 27.01.2020
21:04

Teraj bre odvratnog...odavno je trebalo da leti. Neka ide u neku banku ili investicioni fond.