Da li je ovo rešenje za Ikardija?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.05.2020.
12:24
Izvor: Sportske.net

Šta će reći u Interu?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti


Jedna stvar je sigurna, Mauro Ikardi se neće vraćati u Inter.

On je izgubio mesto na "Meaci", minulog leta je poslat na pozajmicu sa pravom otkupa u Pari sen Žermen.

Imao je dobre, ali i loše momente u Parizu, ali se stekao utisak da bi mogao da bude odlično pojačanje za "Svece", koji će po svemu sudeći ostati bez Edinsona Kavanija.

Ipak, situacija se zakomplikovala zbog prekida sezone i pitanje je da li PSŽ može da plati 70 miliona evra za njegove usluge "Neroazurima".

Antonio Kasano tvrdi da PSŽ to može da uradi.

"Siguran sam da Ikardi ne ostaje u Interu. Trenutno je van kluba i sigurno neće ponovo obući taj dres, čak i ako se vrati sa pozajmice. Po mom mišljenju, Inter će od PSŽ-a dobiti 70 miliona, to su pare koje još mogu da se dobiju za takvog igrača.

Njegova tržišta vrednost će ostati visoka, bez obzira na stanje na tržištu. Postojaće klubovi koji mogu da ga plate. Zato njegov ostanak u Interu nije opcija
", tvrdi bivši italijanski reprezentativac.

U medijima se ipak pojavila drugačija priča, PSŽ je spreman da ga zadrži, ali pod novim uslovima.

Kazino

Naime, oni su spremni da otvore nove pregovore sa timom iz Milana, pristali bi na jednu od ove dve opcije, produžetak pozajmice ili smanjenje cene.

"Sveci" su samo za pozajmicu platili oko 15 miliona evra, nisu više spremni da za njegov ugovor izdvoje još 70, ali bi pristali da već ovog leta plate 50 miliona evra za Argentinca.

Inter što pre želi da unovči svog kapitena, videćemo da li su spremni da ga prodajz za manji novac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Sunday, 10.05.2020
22:16

Neka nadju onda na trzistu igraca za 50 miliona

avatar
The_Matrix
Sunday, 10.05.2020
17:46

On nije kapiten Inter, Handanovic je. Tako da mnogo gresaka u tekstu

avatar
Oldboy
Sunday, 10.05.2020
14:40

E problem je što bi timovi poput A Madrid, Celsija itd dali 70 mil, a do leta će se pojaviti još neki klub. Interu nije frka da prodaje. Uvek ce se naći kupac koji će uzeti Ikardija za 70 ako nece PSG

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 10.05.2020
14:22

Nema sanse dogovor je bio 70 miliona evra i nece neko da se sprda sa Interom ovde. Kakvi novi pregovori i 50 miliona evra. Zang se vec oglasio i rekao da to ne dolazi u obzir hoces neces vracaj ga nazad i kraj price, izmedju ostalog Konte se isto oglasio i rekao da ce morati da pravi kompromise ako Ikardija ne otkupi PSZ po dogovorenoj ceni ! Konte je rekao da ce u tom slucaju ako niko ne otkupi Ikardija on biti treci napadac Intera. Kasano malo vise prica, Tako je rekao da juventus ne moze da se uzda u Dibalu a ovaj proigrao kod Sarija. Kasano je labilna licnost