Da li je ovo očajnički potez? Dupla ponuda Junajteda za Juventus!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.08.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Mete otpadaju jedna za drugom, navijači ne bi bili impresionirani dvojicom Brazilaca...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je i dalje bez pojačanja što diže pritisak i dodatnu nervozu kod Solskjera, Norvežanin je zavapio da mu je potreban veči izbor igrača, do sada je jedino na pragu dogovora za Filipa Stevanovića, ali on ostaje u Partizanu na pozajmici.

Sve je dalje dogovor oko Sanča, kao da ni klub nema nameru da reaguje, a Borusija da popusti, čak se pronose priče da je Sančo rešio da ostane u Nemačkoj još sezonu i da ima neku vrstu obećanja da će Liverpul probati da ga dovede.

Klub insistira na prodajama, i to sedmorice igrača, Dalota, Lingarda, Pereire, Mate, Fila Džonsa, Smolinga i Roha, ali pitanje je tajminga, dok budu rasčistili stvari, rivali će pokupiti ono što je na tržištu.

Čelsi je blizu Čilvela, Siti pregovara oko Kulibalija, male su šanse da kupe Griliša, a i pitanje je da li im je potreban, kao i Saul Nigez, problem je ofanziva i odbrana.

Pojavila se priča oko trampe Pogba za Dibalu, ali to je malo verovatno u ovom trenutku, ali bi posla sa Juventusom moglo da bude.

Naime, Junajted je svestan da Italijani moraju da prodaju, kako bi ispeglali finansijske knjige i žele brazilski tandem Košta-Aleks Sandro.

Baner 3

Iskusni Košta je bio i meta Sitija, ali su se odlučili za mlađeg igrača, mogao bi da bude od velike pomoći "Đavolima", problem su česte povrede. Englezi navodno nude blizu 30 miliona evra, Juventus je odbio tu prvu ponudu, žele deset više, ali se priča da bi bili zadovoljni da čitav posao bude oko 35 miliona sa bonusima.

Što se tiče Aleksa Sandra, situacija je drugačija. Jedna od varijanti je da Smoling bude deo transfera, ali i to je malo verovatno. Juve bi za oko 40 miliona prodao Brazilca koji želi da ode, imao bi i veću platu, Italijanima bi to omogućilo da dovede Emersona Palmijerija ili probaju da uzmu Gosensa iz Atalante.

Sve u svemu, niko od navijača Junajteda nije zagrejan za ova pojačanja, oni su očekivali Sanča, Kulibalija, pa i Griliša, ali teško je da klub može toliko da uloži u prelazni rok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Akrobatika 12345
Thursday, 20.08.2020
14:34

Dovedite Deklana Rajsa,Upamecana i Sancha i to je to..

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 18.08.2020
19:01

Nijedan Professionalan Fudballer nece u Propalu Dinastiju.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 18.08.2020
15:54

Alex Sandro bi bio dobro rijesenje pogtovo ako mozemo Smallinga ukljuciti u taj posao. D. Costa je dobar ali nije mlad i sklon je povredama tako da on nebi bio dobra investicija.

avatar
soru
Tuesday, 18.08.2020
12:57

Ama ko od navijaca bilo kog kluba ocekuje Kulibalija? Osrednji stoper koji briljira u utakmicama protiv nizerazrednih italijanskih klubova a u bilo kojoj jacoj utakmici ima opravdanje da "ne moze odigrati svaku na vrhunskom nivou". Za njega 80+ miliona moze dati jedino Siti. Sandro je jedan od najboljih levih bekova na svetu i 40 miliona bi bilo odlicno za njega, a za Daglasa ne treba davati vise od 20-25 zbog problema sa povredama. Uostalom prelazni rok je tek poceo, prvo da se proda visak pa onda u dovodjenje novih igraca.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 18.08.2020
12:57

Ala izmisljate, sanco nece u liverpul

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 18.08.2020
12:28

Zasto ocajnicki ? Da , Alex Sandro nije Cilvel , bolji je ! Kosta ? Da nisu povrede u pitanju , on bi bio sigurni starter za nas ili za koji bio drugi klub na svetu ...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.08.2020
11:26

Levi bek, centralni def i centralni napadač su neophodni. Oni sve vreme jure krilo i veznjake gde možda samo neko za rezervu treba. Kakav crni dibala zalizanko.

avatar
The Red Army
Tuesday, 18.08.2020
10:58

Sanco, Upamecano, Saul i levi bek to bi nam bilo leto iz snova

avatar
Leonid
Tuesday, 18.08.2020
18:55

Mislim da je Van de Bek bolji i jeftiniji od Saula. Ali toliko veznih,

avatar
The Red Army
Friday, 21.08.2020
20:27

Moze i Van de Bek, da je bolji od Saula ne bih bas rekao ali odlican je... Cas se neko povredi kao Pogba prosle sezone, Matic je u godinama ne moze da izgura celu sezonu, Fred cas u formi cas ne itd itd itd... Veznjaka bi poslednjeg dovodio, ali Sanco i stoper obavezno, pa neka vide dalje levi bek ili vezni ili oba