Da li je ovo najgluplja klauzula u istoriji, vredi "stotku", moraju da ga prodaju za "siću"?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.12.2019.
11:32
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo zbog neopreznog poteza videti transfer u januaru? Svi veliki klubovi će poslati ponudu.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Verovati "Bildu" ili ne?

Naime, objavili su gotovo neverovatnu vest, jedan od najtraženijih igrača na svetu Erling Haland, bombarder Salcburga ima klauzulu u ugovoru po kojoj za siću može da napusti klub u zimskom prelaznom roku!

Kako tvrdi nemački tabloid u pitanju su 20 miliona evra, što je poklon sa neba za sve zainteresovane klubove, a njih je na desetine i to onih najvećih.

Videćemo hoće li Austrijanci demantovati ovu informaciju, naime klub je želeo da ga proda narednog leta za sumu od oko stotinak miliona evra, ako ovako nastavi da teroriše odbrane, ali sada bi mogli da ga izgube za male pare.

Mnogo je spekulacija oko Halanda, otac, bivši profesionalac u PL, otkrio je da mladi napadač želi u Englesku, navodno je Junajted prva opcija. U Nemačkoj, Dortmund koji traži napadača je spreman da ga dovede, tu bi Haland odmah zaigrao, ali ne treba zanemariti uticaj Rajole, Juventus se nada, da će, kao i u slučaju De Lihta, menadžer biti ključ.

Doduše, oni su pre nego što je Haland eksplodirao ove sezone letos želeli da ga dovedu, ali ih je odbio jer je želeo manji klub u kome bi mogao da odmah igra.

Salcburg je to iskoristio, platili su Moldeu pet miliona evra, a napadač je dao 27 golova u 20 mečeva. Od toga, osam puta je pogodio mrežu u pet utakmica Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Thursday, 05.12.2019
19:15

Ovaj mali je zamjena za Aguera,sto znaci da ce jos sezonu vjerovatno ostati u Salzburgu.Pozajmica u Bundesligu ne bi bila losa.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 05.12.2019
14:36

Pa i u MU ce odmah zaigrati, nadam se da dolazi na zimu.

avatar
KiDEKi
Thursday, 05.12.2019
13:01

Ne bih žurio sa njegovim dovodjenjem, koji god klub da je u pitanju, još ako je opet u pitanju neka astronomska cifra. Videli smo svi šta se desilo sa Pepeom u Arsenalu. Ovaj mali kida ove sezone ali mnogo slučajeva je bilo sa čudima za jednu sezonu/polusezonu.

avatar
mrancic
Thursday, 05.12.2019
14:23

Možda Musa Dembele ili čak Ikardi.Meni Marsijal i pored tehnike nije rešenje.Nisam video letargičnijeg igrača a i sklon je povredama.Raspucalom Rašfordu treba igrač da ga rastereti.Grinvuda i Džejmsa koristiti dok ne sazreju.Realno u januaru je moguće kupiti špica i veznog.Mek Tominej da gleda Fernandinja.Može izrasti u odličnog centralnog veznog.Junajted prima golove ali ne mnogo.Mora više da ih daje.Šta je sa Garnerom,Gomešom i Dalotom?

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 05.12.2019
14:39

Arsenal se zaletio malo za reci pa nije Bayern bez razloga odustao od njega. Daleko od toga da je los igrac, dobar je ali vjerujem za taj novac da je Arsenal daleko vise ocekivao od njega.