Da li je ovo najbolja moguća vest za "Gunere", Venger se više oko dovođenja igrača ne pita ništa! Ovo su mete!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.04.2018.
12:13
Izvor: Sportske.net

Čak i ako ostane do kraja ugovora, odnosno i naredne sezone, njegova više nije poslednja. Dvojac novih ljudi u klub preuzeo ovlašćenja...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Nezavisno od toga da li će ostati u Arsenalu, Arsen Venger neće imati poslednju reč kada je u pitanju angažovanje igrača.

Naime, bivši transfer guru Dortmunda, Sven Mislintat kao i Raul Sanilehi, bivši direktor Barselone imaće poslednju reč.

Njihov zadatak biće upravo da sastave listu pojačanja, najmanje tri fudbalera biće pridodata sadašnjem timu, a klub će napustiti nekoliko doskorašnjih prvotimaca. Izgleda da je Arsenal rešen da proda Beljerina koga žele Juve i Barselona, cena je oko 50 miliona evra, a videćemo hoće li Remziju biti ponuđen novi ugovor, kao i da li će Vilšer prihvatiti ponuđene uslove.

Trebalo bi da ode i Monreal, planiraju se velike promene u odbrani, Petr Čeh je takođe završio program.

Jan Oblak koji je želja kluba je ipak nemoguća misija zbog cene, pa Mislintat planira da dovede golmana Leverkuzena Bernda Lenoa, koga su u prošlosti želeli Real i Napoli.

On je sada najbliži "Gudisonu", a osim njega, na levom beku, "Guneri" žele Gulama iz Napolija koji se pominje i u vezi sa Junajtedom, gde je alternativa za Aleksa Sandra.

Navijače najviše zanima štoperska linija, još jedan igrač Napolija, Kulibali je meta, ali za to će biti potrebno najmanje 60 ili 70 miliona evra, dok je znatno jeftinija opcija odlični Turčin Čalgar Sundžu iz Frajburga koga Arsenalovi skauti prate već mesecima.

Maks Mejer iz Šalkea je slobodan igrač, videćemo da li će prihvatiti ponudu Bajerna, priča se da bi radije negde gde će imati veću minutažu, a Žorginjo iz Napolija je takođe igrač koga bi Arsenal želeo da ugrabi ispred ostalih timova PL.

I na kraju napad, Arsenal će učiniti sve, spremni su da sruše i rekord kluba da kupe Dembelea od Barse, ili da ga barem dovedu na pozajmicu. Mislintat ga je kupio od Rena, Dembele bi se sjajno uklopio u politiku kluba, mnogi veruju da bi se vratio u formu iz Francuske.

Seri, Hoze Himenez koji ima klauzulu od 60 miliona kao i Manolas su još neka imena u tefteru novog rukovodećeg dvojca, ali će "Gunerima" biti potreban veliki novac za rekonstrukciju odbrane.

Arsenal danas dočekuje Sautempton, ima priliku da se učvrsti na šestom mestu, ali to ne znači ništa, čak i da priđe Čelsiju koji čeka Vest Hem. Jedini put ka LŠ vodi preko LE, gde su na korak od polufinala, posle ubedljive pobede protiv CSKA u prvom meču...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 08.04.2018
19:43

Monreala nikako ne smemo prodati, ali Mustafija MORAMO prodati. Em je baksuz, em najgori štoper arsenala u istoriji - gori od nesretnog Đurua i Skilaćija.

avatar
Непобедиви
Monday, 09.04.2018
21:53

Cygan je bio gori, ruku na srce.

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 10.04.2018
08:39
avatar
bagra
Sunday, 08.04.2018
15:10

Moze da odlucuje ko god hoce, vise niko nece da dodje u Arsenal od igraca top klase, plus sto ni ligu sampiona nisu izborili.

avatar
Sunday, 08.04.2018
12:50

hahaha znaci ostaje,navijaci Arsenala na aparatima.LOL

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 08.04.2018
17:11

Naravno da ostaje, samo ih pripremaju za to, da im lakse legne i uzmu pare za nove sezonske.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 08.04.2018
17:27

A nas mag Konte ne moze da ga dobije.

avatar
England
Sunday, 08.04.2018
12:42

Ne svidja mi se ovo, pogotovo ne prodavanje Monreala. Potreban je novi golman, Leno je dobra opcija a mogao bi i Trap jer je nezadovoljan u Psg-u. Stoper, zadnji vezni i krilo, treba pokusati dovesti Ndidija ili Vilijama Karvalja i za krilo sjajnog Tauvina iz Marseja. Remziju obavezno produziti ugovor i dati kapitensku traku.

avatar
NIJE VAZNO
Sunday, 08.04.2018
19:18

Ima mnogo dobrih golmana koji bi mogli da se dovedu po VENGEROVSKOM sistemu...recimo Adrijan iz West Hema...da imaju malo mozga,kao sto nemaju,pa da dovedu Ben Arfu kao slobodnog igraca i Bog da ih vidi...nakog dobrog stopera,recimo David Luiz ili Umtiti uz prodaju balvana kao sto su Mustafi,Mertezaker,Xaka i tako ti pajseri i da naprave malo ozbiljniju ekipu...

avatar
jack wilshere
Sunday, 08.04.2018
12:35

Remziju ce biti ponuđen novi ugovor.. i po poslednjim navodima, prihvatice ga bez mnogo natezanja..i to je ekstremno bitno, Ramsey je jako vazan za igru Arsenala