Da li je ovo moguće? Suarez, Dibala, Nejmar, Vinisijus, Varan?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.08.2019.
11:27
Izvor: Sportske.net

Puno je priča o trampama, klubovi nemaju dovoljno novca, kakav bi mogao da bude rasplet?

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Barselona bi eventualno, ako ostane bez Nejmara, mogla da ponudi Juventusu razmenu Dibala-Suarez. Jasno je da bi u tom slučaju, Grizman bio vođa napada, Katalonci, kako smo i rekli, nemaju novca, ali traže način da se pojačaju.

Sa druge strane, navodno je, kako tvrde katalonski mediji Juventus nudio Dibalu i novac, kao deo sporazuma za Nejmara, ali zaista je teško očekivati da bi našli novac za platu Brazilca, iako će doprinosi na platu biti manji i sigurno da su sada Italijani u prednosti u odnosu na ostale top lige.

Real čeka, oni bi da za kraj prelaznog roka ostave Nejmara kao šlag na tortu, kada PSŽ postane nestrpljiv, mada su im Parižani tražili Varana i Vinisijusa u razmenu. U tom slučaju, Real ne bi trebalo da izdvoji novac, Vinisijus bi bio zamena za zemljaka, a Varan koji je hteo da ode iz kluba i zaradi veći novac, sjajno pojačanje u odbrani.

Ipak, teško je očekivati ovakav rasplet, Varana bi se i odrekli nekako, ali Zidan ne pomišlja da pusti Vinisijusa za koga veruje da je nova zvezda svetskog fudbala. On je za razliku od "Neja" mnogo mirniji, posvećen fudbalu, čvrsto na zemlji, a kažu da je talentovan kao mnogo slavniji zemljak.

Šta će od svega biti videćemo, Juve i Barsa su razgovarali o trampi Džana i Rakitića koja je malo verovatna, takođe Rugani nije po ukusu Barse, Juve ga je nudio za Mirandu.

Veliki evropski klubovi žele da ispeglaju račune, smanje troškove, ali i dobiju nove igrače bez novca, zbog toga ovo insistiranje na trampama, ali te stvari obično idu veoma teško...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Wednesday, 21.08.2019
06:53

Lui bi legao Juveu samo tako.

avatar
Jasminn
Wednesday, 21.08.2019
00:28

Ovdje bi se trebao dodati jos jedan transfer. Trampa Ney u Lacio, SMS u PSG

avatar
RaZZoR (6x)
Tuesday, 20.08.2019
23:22

sve mi je jasno, al da se citavo ljeto pise o Nejamru e to mi je vec smijesno, uz to nmg da vjerujem da i dalje svi jure malog prevaranta, pa taj je vise u bolnici nego na terenu, a i kad je na terenu tanak je, da se pise o Mbapeu ok bi bilo a ovako smiješno...

avatar
Tuesday, 20.08.2019
17:04

ahahhhahaahhhahahahahaahah cirkusa pa odakle sve ovo,aj ako pređe ko javite ,a ovo nema smisla

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 20.08.2019
14:33

Svakako da je moguće... ako je generalni pokrovitelj Panini. :D

avatar
Visca Barca
Tuesday, 20.08.2019
13:22

Dame i gospodo, rubrika neostvarljivi transferi, svako ide svuda a niko ne ide nigde :D :D :D :D

avatar
GoHardV3
Tuesday, 20.08.2019
12:33

bajke ne bi trebale biti ovde

avatar
Mangus
Tuesday, 20.08.2019
11:32

Sta ce juventusu rakitic? Imaju I ovako 2,3 igraca u vezi viska, cilj je da se rese igraca. Sto se trampe tice, opet sta ce im nejmar?
Za real... Ne verujem, posebno sto je mali vini odlican za sad, vidi se da zna lopte i miran. Ne razumem sto svi teraju varana kad real boljeg stopera nece naci